Arhiva

Comunicat de presă: Partidul Poporului DD are un nou sediu

Print Friendly, PDF & Email

Comitetul de iniţiativă de la nivelul Judeţului Călăraşi, al Partidului Poporului-Dan Diaconescu, anunţă pe această cale locuitorii judeţului în ceea ce priveşte schimbarea sediului său din municipiul Călăraşi.

Cu această ocazie, dorim să asigurăm cetăţenii că în activitatea pe care o desfăşurăm vom continua să depunem toate eforturile pentru promovarea şi apărarea valorilor partidului nostru: demnitate, condiţii de trai decent, îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă, un viitor mai sigur pentru generaţiile următoare.
Dorind a ne consolida unitatea, adresăm concetăţenilor noştri invitaţia de a ni se alătura în demersul nostru de soluţionare a problemelor şi provocărilor cu care se confruntă nu numai locuitorii judeţului, ci şi întreaga societate românească, comunicându-ne în acest sens propriile puncte de vedere, iniţiative sau propuneri, pe care le putem susţine la nivelul organizaţiei noastre.
Suntem convinşi totodată de faptul, că numai printr-o strânsă colaborare cu cetăţenii ale căror interese şi nevoi avem onoarea şi datoria de a le promova transformându-le în realitate, vom reuşi să ne facem auziţi şi ascultaţi, atât în plan local cât şi la nivel guvernamental.
E momentul să veniţi către noi! De aceea, începând cu data de 07.05.2011, vă aşteptăm cu drag, la noua noastră adresă din str. Luceafarului, nr. 2, bl. E23, Parter, programul de lucru fiind de luni până vineri, în intervalul orar 800-1600.
Telefon de contact 0737 100 040; 0737 100 041
Fax 0242 321 184