Arhiva

Actualizat – Budeşti: Acţiune de amploare a Poliţiei Capitalei

image_pdfimage_print

În vreme ce poliţiştii călărăşeni sunt ocupaţi cu construirea de vile şi cu vânzarea de prune, azi, la Budeşti, are loc o acţiune a Poliţiei Capitalei, în vederea destructurării unei grupări infracţionale care se ocupa cu escrocarea bătrânilor, prin preluarea locuinţelor acestora, situate în Bucureşti, prin promisiuni mincinoase sau cu ajutorul actelor false.

Bătrâni ţinuţi în grajduri

La Budeşti, poliţiştii bucureşteni au descins la locuinţa numitului Valentin Călin, cunoscut drept “băiatul lui Titi, de la piaţă”. “Sunt mai mulţi bătrâni în această situaţie”, ne precizează surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul. Bătrânii erau duşi din Bucureşti, după ce semnau acte notariale cu clauză de întreţinere, şi erau cazaţi în spaţii insalubre, pe raza oraşului Budeşti. Din informaţiile noastre, unii dintre aceştia s-au adresat cu memorii Instituţiei Prefectului. Reprezentantul acestei instituţii, Emil Muşat, ne spune că nu are cunoştinţă ca, pentru perioada de când a fost numit în funcţia de prefect, să fi primit memorii în acest sens. “O să mă documentez pe această temă”, ne-a comunicat acesta.

Gruparea infracţională a vrut să-i declare morţi

Gruparea infracţională din Budeşti, din datele noastre, a vrut să-i înregistreze pe unii bătrâni luaţi cu clauză de întreţinere drept morţi. De la IPJ Călăraşi, insp. Ramona Tudor ne spune că nu deţine alte date privind această descindere. “Nu este o acţiune a IPJ Călăraşi”. Nici Poliţia oraşului Budeşti nu a fost informată despre această acţiune a poliţiştilor bucureşteni. În fapt, s-a vizat destructurarea clanului Pastramă, specializat în comiterea unor astfel de ilegalităţi. Poliţiştii bucureşteni au descins la locuinţa numitului Valentin Călin, însă, conform unor date, mai există bătrâni care se află în aceeaşi situaţie, dar sunt cazaţi la următoarele adrese din Budeşti: strada Trandafirilor, nr. 14 şi strada Livezilor, nr. 5. Clanul Pastramă a intrat în atenţia presei centrale prin faptul că fiica liderului acestuia, Raluca Patramă, este “combinată” cu cântăreţul latino Pepe.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp chat