Arhiva

Un călărăşean provoacă demisia şefului Forţelor Vamale Britanice

Print Friendly, PDF & Email


Călărăşeanul Mihai Milea, căutat de autorităţile române, fiind suspect de comiterea unei infracţiuni de omor, în Constanţa, în cartierul Faleza Nord, a fost prins de poliţiştii britanici, în Regatul Unit, scrie cotidianul “Cancan”.

Înclinaţii homosexuale

Călărăşeanul Mihai Milea este supectat că a ucis un homosexual constănţean, în vârstă de 72 de ani. Ulterior, acesta s-a refugiat în Franţa, la Paris, unde a înjunghiat un tânăr cunoscut tot pentru înclinaţiile homosexuale. Potrivit cotidianului “The Sun”, scrie publicaţia “Cancan”, Milea, care era căutat de criminaliştii francezi, s-a refugiat în Marea Britanie. aici, a jefuit un bărbat, după care l-a înjunghiat şi l-a legat, sustrăgându-i telefonul mobil şi un card bancar. S-a plimbat apoi între Anglia şi Franţa, iar abia la sfâşitul anului 2010 a fost recunoscut pe stradă de un poliţist britanic şi arestat.

Mihai Milea ar putea fi extrădat

Mihai Milea a fost condamnat în anglia la o pedeapsă de 7 ani închisoare, iar acum se ia în calcul extrădarea acestuia în România. Fiindcă Mihai Milea s-a plimbat nestingherit între Franţa şi Anglia în repetate rânduri, şeful Forţelor Vamale Britanice a fost suspendat din funcţie, acesta fiind acuzat că a tratat cu lejeritate controalele de la graniţă.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp