Arhiva

Un agent de poliţie beat-muci a comis un accident rutier

image_pdfimage_print

Agentul de poliţie Eugen Barbu, din cadrul Secţiei nr. 1 Dichiseni, a fost implicat într-un accident auto, în după-amiaza zilei de 30 decembrie 2011. În timp ce conducea pe DN3 B, din direcţia Feteşti – Călăraşi, autoturismul marca Renaul Clio,

conducătorul auto N. Gigi, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Călăraşi, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga, fiind acroşat de autoturismul marca Dacia.

Eugen Barbu a fost şef de post, la Dichiseni

La volanul autoturismului Dacia se afla agentul de poliţie Eugen Barbu, fost şef de post la Postul de Poliţie Dichiseni. În prezent, acesta este angajat în cadrul Secţiei de Poliţie nr. 1 Dichiseni, condusă de comisarul şef de poliţie Liviu Marian Grigore. Agentul Eugen Barbu, de 52 de ani, deţine o mică suprafaţă de teren agricol pe raza comunei Modelu, dar şi un apartament în Călăraşi, cumpărat prin credit ipotecar. Realizează venituri de 30.000 de lei anual. În momentul producerii tamponării, autoturimul Dacia, condus de agentul Eugen Barbu, se afla în depăşirea altui autoturism. În urma impactului, nu au rezultat victime omeneşti, ci doar avarierea autoturismelor.

0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat

La ora 14:48, şoferul autoturismului Renault Clio sesizează, prin Sistemul Unic de Urgenţă 112, faptul că a fost implicat într-o tamponare şi că celălalt conducător auto se află îântr-o stare avansată de ebrietate. În urma controlului etilotest, s-a constatat că doar agentul de poliţie Eugen Barbu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta prezenta o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cei doi conducători auto au fost conduşi la spital, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legală, în cazul agentului Eugen Barbu, urmând a se propune soluţie prin parchet. Agentul de poliţie nu se afla în timpul programului.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close
WhatsApp WhatsApp