Arhiva

Agresorul Marianei Dumitru este cunoscut ca având un comportament sexual deviant

Print Friendly, PDF & Email

Agresorul Marianei Dumitru, tânăra de 22 de ani angajată la postul de radio Voces Campi, a fost identificat, ne confirmă surse sigure din cadrul Poliţiei municipiului Călăraşi. Această informaţie a fost vehiculată încă de aseară, infractorul fiind identificat în baza activităţilor specifice efectuate de către poliţiştii criminalişti. În schimb, suspectul reţinut nu a recunoscut nimic, iar poliţiştii nu au adus nici un fel de probe care să suţină ideea că acesta ar fi posibilul autor al agresiunii.

Agresorul Marianei Dumitru a scăpat din puşcărie în urmă cu 4 luni

Agresorul Marianei Dumitru este cunoscut cu antecedente penale. Acesta are 23 de ani şi a fost eliberat din penitenciar în urmă cu 4 luni. A ispăşit o pedeapsă privativă de libertate pentru comiterea infracţiunii de viol. Din această cauză este exclusă orice legătură între cazul retardatului Fieraru, acuzat în cazul asasinării Luminiţei Chevici şi agresiunea tinerei Mariana Dumitru. Individul este cunoscut poliţiştilor călărăşeni prin faptul că, până să fie închis pentru viol, pe numele lui au existat mai multe plângeri pentru comiterea de fapte obscene în public. Acesta avea obiceiul de a acosta femei şi de a le agresa verbal. Avea obiceiul să-şi arate organele sexuale în public. Astfel de plângeri au fost depuse pe numele acestuia de mai multe femei, care erau acostate noaptea, în timp ce veneau acasă de la fabricile de confecţii din oraş.

La acest moment, agresorul se află în libertate

Tipul este descris de poliţiştii călărăşeni ca având un comportament deviant din punct de vedere sexual. Se satisface sexual numai dacă faptele sunt petrecute în public. Locuieşte în apropierea locului unde a agresat-o pe Mariana Dumitru, în zona bisericii, de pe strada Panduri, din municipiul Călăraşi. Prima victimă a acestuia, femeia care a fost acostată pe scara blocului şi căreia psihopatul i-a arătat chiloţii, nu vrea să participe la recunoşterea din grup, de teamă. Poliţiştii călărăşeni acuză faptul că nu au în dotare o cameră prevăzută cu geam protector, pentru recunoaşterile din grup. La acest moment, deşi agresorul este cunoscut, acesta se află în stare de libertate. Pe numele lui nu a fost emis nici un fel de mandat de reţinere, câtă vreme prima femeie agresată nu vrea să depună mărturie.

Poliţiştii călărăşeni sunt nevoiţi să facă teste complexe

În aceste condiţii, poliţiştii călărăşeni sunt nevoiţi să facă alte demersuri legale, mult mai complexe, plecând de la teste ADN, până la teste privind urmele lăsate de adidaşii agresorului la locului faptei. Testele ADN sunt îngreunate şi de faptul că nu a fost găsită îmbrăcămintea cu care individul era îmbrăcat la momentul atacării Marianei Dumitru.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp