Arhiva

Realitatea TV: Georgel Muşat şi lifturile invizibile

Print Friendly, PDF & Email


Postul de televiziune “Realitatea TV” a prezentat, în cursul zilei de vineri, 8 aprilie a.c., cazul prim-vicepreşedintelui Organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Liberal, Georgel Muşat. Acesta, cu puţin timp în urmă, a încercat să-şi facă notorietate prin difuzarea unui pliant, în municipiul Călăraşi,

cu avertismente şi reguli de urmat în cazul unui cutremur catastrofal. Publicaţia noastră, de altfel, a tratat, pe larg, acest subiect, câtă vreme pretinsele reguli expuse de Georgel Muşat şi care ar trebui urmate, sunt fie ridicole, fie neaplicabile.

Obsesia prim-vicepreşedintelui

“A scos 20.000 de pliante în care i-a avertizat pe localnici să se ferească de lifturi”, precizează postul de televiziune “Realitatea TV”. Aceeaşi sursă apreciază că Georgel Muşat nu are habar că blocurile din oraş nu au lift, câtă vreme, la bază, este de meserie subinginer de mine şi, în tinereţe, nu s-a ocupat prea mult cu şcoala, jucând mai mult fotbal, la Jiul Petroşani. “Printre grijile cu care-şi învăluie concitadinii, Georgel Muşat are o obsesie: să nu intre lumea-n lift! Condiţie lesne de respectat de toţi localnicii, în vreme ce singurele lifturi din oraş zac cu uşile sudate de peste douăzeci de ani”. În zona “10 nivele”, cetăţenii contactaţi confirmă faptul că lifturile nu merg de zeci de ani. “Nu funcţionează de 30 de ani, cred. S-au luat toate piesele, s-au furat, nu mai există nimic”. O altă bătrânică, şi ea contactată de reporterii “Realităţii TV”, confirmă că lifturile din Călăraşi nu au mers niciodată şi cu atât mai puţin în blocul unde locuieşte, care e strâmb din construcţie.

Nicolae Cuţăr: N-au în ce să se suie

Locotenentul Mihai Ionescu, responsabilul Biroului de Presă din cadru Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, afirmă că toate blocurile cu 10 nivele au lifturi, însă nu a putut răspunde şi câte dintre acestea funcţionează, însă situaţia a fost lămurită de Nicolae Cuţăr, viceprimarul municipiului Călăraşi, care spune că locuitorii municipiului au o mare problemă: “Au o mare problemă în sensul în care n-au în ce să se suie. Problema lifturilor şi problema pe care aţi ridicat-o, în Călăraşi deocamdată nu este de actualitate. Contactat, autorul pliantului, prim-vicepreşedintele Organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Liberal, Georgel Muşat, nu a dorit să spună câte lifturi sunt funcţionale, în Călăraşi. “Nu pot să vă spun nimic acum”, a fost explicaţia dată de acesta.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp