Arhiva

Nicolae Dragu despre alegerile de la PDL: Ce, iar ne întoarcem la vremurile alea, cu partide conduse din Lehliu?

Print Friendly, PDF & Email


Nicolae Dragu, primarul municipiului Călăraşi şi liderul Organizaţiei judeţene a Uniunii Naţionale pentru Progresul României, consideră că alegerile pentru desemnarea preşedintelui Filialei judeţene a Partidului Democrat Liberal, programate să aibă loc în data de 29 ianuarie 2011, se desfăşoară într-un climat tensionat.

Acesta ne-a declarat că a auzit fel de fel de variante conform cărora Stelian Fuia, unul dintre cei doi candidaţi pentru şefia acestei organizaţii, face promisiuni fără acoperire, dar şi că „umblă cu lucruri necurate”. Dragu este îngrijorat de faptul că unii colegi călărăşeni din alianţa guvernamentală care îl sprijină pe candidatul S. Fuia, „se pretează la lucruri anacronice”, doar din dorinţa ca acesta să acceadă în poziţia de lider.

„El a luat partidul de la zero şi l-a dus unde e acuma”

„Nu mi se pare normal ceea ce se întâmplă în PDL, iar eu am dreptul să-mi exprim o opinie câtă vreme suntem colegi de alianţă guvernamentală, iar faptele unora care îl sprijină pe Fuia nu sunt deloc normale”. N. Dragu n-a dorit să ne ofere şi alte detalii, însă ne-a precizat că este bine informat în legătură cu „o sumedenie de nenorociri” pe care oamenii candidatului Fuia le fac în rândul membrilor PDL. Nicolae Dragu a ţinut să precizeze că el îl sprijină moral pe actualul lider al Organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Liberal, spunând despre Marian Dinulescu că este un om cu care se poate discuta la orice oră şi care nu a fost implicat în scandaluri, comparativ cu contracandidatul său, Stelian Fuia. „E normal să spun că sprijin un călărăşean. Să scrieţi acolo că eu îl sprijin pe Marian Dinulescu, că el a luat partidul de la zero şi l-a adus unde e acuma. Ce, iar ne întoarcem la vremurile alea, cu partide conduse din Lehliu, cum era pe vremea lui Pavelescu, Dumnezeu să-l ierte!”.

„Barem să pună unul pe care să-l cunoască şi călărăşenii”

N. Dragu spune că e normal ca şefia unei organizaţii de partid să fie condusă de un călărăşean. „Ce, s-au terminat oamenii valoroşi din Călăraşi?”. Edilul călărăşean afirmă că are o colaborare extrem de bună cu actualul lider al Organizaţiei judeţene a Partidului Demnocrat Liberal, Marian Dinulescu. „Dacă tot umblă cu prostii, barem să pună unul pe care să-l cunoască şi călărăşenii, nu pe Fuia ăsta sau cum îl cheamă”.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp