Arhiva

N. Dragu, la "Realitatea" TV: Dacă cineva mă înjură, mă scuipă, e normal să se instaleze o stare de nervozitate psihică"

Print Friendly, PDF & Email

La postul de televiziune “Realitatea”, în cadrul emisiunii “Realitatea te priveşte”, moderată de Cătălin Striblea, primarul municipiului Călăraşi, Nicolae Dragu, a încercat să ofere unele explicaţii legate de incidentul petrecut în seara zilei de duminică, 26 septembrie 2010. La acea dată, edilul de Călăraşi s-a adresat unui grup de spectatori veniţi să asiste la un spectacol din cadrul manifesărilor organizate de Zilele Municipiului, cu apelativele “javre”, “nemernici”, “derbedei” şi “golani”.

Instigatorii sunt liderii municipali ai Partidului Naţional Liberal

La emisiunea în cauză, Nicolae Dragu a afirmat că, datorită acestui eveniment nefericit, se fac aprecieri foarte grave la adresa sa. A precizat că nu s-a adresat mulţimii, ci unui grup din mulţime, format din circa 40 de tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani. “Jumătate din ei erau ţigani, jumătate români”, a apreciat N. Dragu. Edilul călărăşean a explicat că a avut acea ieşire câtă vreme grupul respectiv, pe tot parcursul spectacolului, l-a umilt. “Dacă cineva mă înjură, mă scuipă, e normal să se instaleze o stare de nervozitate psihică”. Grupul respectiv, a afirmat N. Dragu, a fost instigat de către liderii Organizaţiei municipale a Partidului Naţional Liberal. Aceştia i-au plătit şi le-au oferit băuturi alcoolice tinerilor respectivi. Dragu şi-a explicat ieşirea prin faptul că are o vârstă înaintată, că e bunic şi că are nepoţi de 14 ani şi, din aceste considerente, nu acceptă să fie umilit. “Sunt umil în faţa concetăţenilor mei, dar nu accept să mă umilească liberalii, care sunt supăraţi că i-am făcut campanie electorală lui Traian Băsescu”. Întrebat dacă, după incidentul din seara zilei de duminică, ar fi oportun să-şi dea demisia, N. Dragu a spus că s-a gândit şi la această posibilitate, însă trebuie avut în vedere faptul că grupul de tineri reprezintă 0,05 la sută din populaţia municipiului Călăraşi. “Dacă mi-o cer cetăţenii, mi-o dau”, a afirmat Dragu.

“Adevărul de Seară” despre N. Dragu: “Beţivan ordinar ce eşti”

După emisiune, chestionat de noi, edilul de Călăraşi a precizat că are datele de identificare ale tinerilor din grupul respectiv şi că poate dovedi că aceştia au fost instigaţi de către liderii Organizaţiei municipale a PNL. N. Dragu n-a vrut să facă aprecieri conform cărăora aceşti tineri ar fi elevi ai Grupului Şcolar “Danubius”. “Nu pot să spun aşa ceva, încă nu am toate datele, dar le voi da publicităţii”, a precizat acesta. După evenimentul regretabil de la închiderea festivităţilor prilejuite de Sărbătoarea Municipiului, în presa locală şi naţională au apărut mai multe articole şi reacţii legate de persoana primarului N. Dragu. Spre exemplu, publicaţia călărăşeană “Adevărul de Seară”, într-un comentariu, îl numeşte pe primar “beţivan ordinar ce eşti”.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp