Arhiva

Lista lui Fuia, cu Emil Muşat ca secretar-general, deşi el nici măcar nu mai este membru PDL

Print Friendly, PDF & Email


Sub titlul “Apele s-au separat”, Stelian Fuia scrie, pe blogul personal, faptul că, la Călăraşi a fost declanşată o campanie de presă negativă, menită să-i ştirbească din credibilitate, având în vedere faptul că, în urmă cu o lună de zile, acesta şi-a anunţat intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Liberal.

Materiale comandate

Stelian Fuia crede că se spun minciuni la dresa sa, “pornind de la traficul de arme, dictatură şi mutarea partidului la Fundulea”. În fapt, publicaţia noastră a fost cea care a adus în atenţia cititorilor locali faptul că o publicaţie centrală de scandal a titrat, mai multe săptămâni la rând, faptul că Stelian Fuia este suspect de trafic de armament, pentru Angola. La acel moment, noi am avut şi o discuţie cu deputatul Fuia, consemnându-i opinia conform căreia respectivele materiale au fost comandate, fără însă ca acesta să ne spună şi de către cine.

Există sală pentru 600 de delegaţi?

Fuia consideră că dacă propunerea sa ca alegerile din cadrul Organizaţiei judeţene a PDL să se desfăşoare cu un număr de 250 de delegaţi, şi nu de 600, atunci asta indică faptul că el este favorit în câştigarea şefiei de filială judeţeană când, în fapt, la ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean s-a pus problema că nu există sală, în Călăraşi, care să poată găzdui o şedinţă de minim 5 ore, pentru 600 de persoane. Singura sală disponibilă, pentru sfârşitul acestei luni, este cea a Teatrului Popular “Aurel Elefterescu”, aceasta având o capacitate de redusă.

Afirmaţii false

Stelian Fuia anunţă că este susţinut în demersul său de a accede la preşedinţia Organizaţiei Judeţene a PDL de către Georgel Muşat şi Viorel Pironea, preşedinţii PDL de la Călăraşi şi, respectiv, Olteniţa. În fapt, această afirmaţie este falsă, însă nu venim cu alte precizări. Ne-am fi aşteptat ca Stelian Fuia, în primul rând, să vină şi să afirme că este susţinut de Filiala orăşenească Fundulea. Fuia vine, în schimb, şi anunţă şi o formulă de conducere a PDL Călăraşi, conducere structurată astfel: Stelian Fuia – preşedinte, prim-vicepreşedinţi – Constantin Dumitru şi George Muşat, secretar-general – Emil Muşat şi secretari generali adjuncţi – Viorel Pironea şi Anton Magearu. Nu comentăm această propunere, însă vă spunem că ea este comică în condiţiile în care, spre exemplu, Emil Muşat nici măcar nu este membru PDL.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp