Arhiva

Fotografii exclusive:Urmărire ca-n filme pe străzile din Călărași

Print Friendly, PDF & Email

În dimineața zilei de luni, 28 mai, agenții de poliție din cadrul Biroului Rutier Călărași au depistat în trafic,, pe strada Grivița, din municipiul Călărași, un autotursim marca Audi, înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau trei persoane. Acestea amenințau verbal, cu acte de violență, participanții la trafic.

Iresponsabilitate la volan

Bărbatul de la volan a refuzat să oprească la semnalele acustice și luminoase ale polițiștilor. A urmat o urmărire ca-n filme. Autoturismul marca Audi a virat la stânga, spre intersecția din zona Agneza, ulterior deplasându-se în trombă, spre intersecția aflată în dreptul Școlii generale nr 5 Nicolae Titulescu. Acest fapt se întâmpla în jurul orei 8:00 dimineața, când copiii se îndreptau la cursuri. Șoferul din autoturismul înmatriculat în Bulgaria a virat dreapta, pe strada Borcea, urmărirea continuând până în dreptul intersecției cu strada Știrbei Vodă. Aici, la efectuarea virajului la dreapta, conducătorul autotursimului marca Audi a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opu de mers și a lovit un alt autoturism. În urma impactului, ambele mașini au fost avariate.

Încătușat de țeava de gaz metan

La fața locului au venit mai multe echipaje de poliție. După coliziune, șoferul și unul dintre pasageri au fugit de la fața locului. În autoturismul care nu a oprit la semnalele polițiștilor se aflau trei persoane. Una dintre ele a fost prinsă de lucrătorii de poliție la intersecția străzilor Știrbei Vodă și Parcului, fiind încătușată de o țeavă de gaz metan. Conducătorul auto a fost și el prins, ulterior fiind identificat în persoana lui Patronie Marius Claudiu, cunoscut sub apelativul de Fasolaru, de 37 de ani, din Călărași. Acesta nu posedă permis de conducere și, după ce a fost prins, a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice

Dosar penal pentru infracțiuni la regimul rutier

Acesta este cercetat, la acest moment, sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul rutier. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere, urmând să fie luate măsuri corespunzătoare prin parchet.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp