Arhiva

Actualizat: Fostul lider de sindicat de pe platforma Lemtras, Tudorel Bardaş, a murit într-un accident de circulaţie

image_pdfimage_print

Fostul lider de sindicat de pe platforma “Lemtrans”, Tudorel Bardaş, a murit azi, într-un cumplit accident de maşină, petrecut pe DN 21, pe direcţie Drajna – Călăraşi. Accidentul a avut loc în jurul orei 9,15 şi a fost produs de o ucraineancă, Danilenko Olga, care a pierdut controlul volanului pe fondul vitezei

şi al neatenţiei în conducere. Autoturismul condus de aceasta a intrat pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul VW Passat, care era condus regulamentar de Tudorel Bardaş.

Soţia lui Bardaş, Anişoara, se află la reanimare

Tudorel Bardaş a decedat în urma impactului. Din accident, a rezultat şi decesul tânărului de 22 de ani, Cristian Ion, pasager în autoturismul VW Passat. Acesta era salariat al firmei administrate de Bardaş şi, ocazional, şoferul acestuia. Ucraineanca Danilenko Olga, fiica acesteia de numai 4 ani, K. Zlatna, precum şi soţia lui Tudorel Bardaş, Anişoara Bardaş, au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţe Călăraşi. Purtătorul de cuvând al Inspectoratului judeţean de Poliţie Călăraşi, insp. Ramona Tudor, ne-a confirmat că starea Anişoarei Bardaş, la momentul preluării de către echipajele de ambulanţă, era una extrem de gravă. “Era rănită grav şi a fost dusă pe secţia de terapie intensivă”.

A fost supusă unei intervenţii chirurgicale

Dr. Victor Verinceanu, directrorul Spitalului Călăraşi, ne-a confirmat că, în cursul zilei de azi, Anişoara Bardaş a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Acestea ne-a mai spus că, într-adevăr, aceasta se află internată pe secţia de terapie intensivă. “Nu vă pot da un prognostic cu privire la evoluţia ei de sănătate”, ne-a declarat acesta.

Destin tragic

Tudorel Bardaş era un apropiat al familei primarului Nicolae Dragu. Acesta activa şi ca reprezentant al Uniunii Naţionale pentru Progresul României, având şi funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei municipale. Cei care l-au cunoscut, ne-au precizat că destinul lui Bardaş a fost unul tragic câtă vreme, în urmă cu 3 ani, fata acestuia, rezultată din prima căsătorie, a decedat şi ea tot în urma unui accident de circulaţie.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Back to top button
Close
Close
WhatsApp chat