Arhiva

Exclusiv: Firma Elenei Udrea a făcut cerere, la APIA, pentru acordarea subvenției pe terenul lui Traian Băsescu, de la Nana

Print Friendly, PDF & Email

Firma Agro Green Nana este cea care a depus cerere pentru primirea subvenției petru terenul agricol deținut de președintele Traian Băsescu, prin fiica sa Ioana,în comuna Nana, județul Călărași.

Peste 40.000 de euro

Președintele României deține 292 de hectare de teren arabil cultivat cu orz și grâu. Anut trecut, subvenția primită de la Uniunea Europeană, pentru terenurile agricole cultivate, a fost de 140 de euro / hectar. În acest an, se așteaptă o creștere a acesteia cu 5-10 euro pe hectar. Astfel, președintele țării, prin Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură, ar urma să primească o sumă cuprinsă între 42.340 euro și 43.800 euro. Firma Agro Green Nana aparține liderei Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea. Firma a fost înființată în 2013, cu număr la Registrul Comerțului J40/12409/2013, Cod Unic de Înregistrare 32327303, cu adresa: municipiul București, strada Valului, nr. 26. Firma a fost înființată la data de 7 octombrie 2013. Nu este plătitoare de taxă pe valoarea adăugată.

Udrea, mare arendașă

Firma la care asociat unic este Elena Udrea are ca obiect principal de activitate “cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase”. Conform unor surse, Elena Udrea deține, pe raza localității Nana, o suprafață de circa 2 hectare de teren agricol, diferența până la 80 de hectare fiind în alte localități ale județului. Firma Agro Green Nana este administrată de Liberiu-Tudor Breazu, un consultant financiar şi avocat în vârstă de 39 de ani.

Arată mai mult

Articole similare

1 Comentariu

  1. Marinică, ne mai facem bine? Tuturor ne merge mintea, dar numai noi mai avem frică de Dumnezeu. Ăia care pot, fac ce vor între ei și fac ceva pe noi! Așa ne trebuie, nu i-ar mai răbda lumea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp