Arhiva

Exclusiv: Asănăgeanu recunoaşte că a "înţepat-o" pe Mariana Dumitru, dar nu vrea să i se mai spună dezaxat

image_pdfimage_print

Asănăgeanu Loredan Florin, zis Maricu, care se sustrage unui mandat de arestare preventivă, emis de Tribunalul Călăraşi, la data de 30 ianuarie 2012, pentru tentativă de omor, tentativă de viol şi port ilegal de cuţit, a ţinut să comunice cu reprezentanţii publicaţiei noastre.

Asănăgeanu e în Comunidad Valenciana

Asănăgeanu, cu numele anterior de Drăghici, a fost identificat de criminaliştii călărăşeni drept autorul tentativei de omor asupra tinerei Mariana Dumitru, angajată la un post de radio local. Aceasta a fost acostată la data de 23 septembrie, într-un cartier marginal al oraşului, şi înjunghiată. Anterior, o altă femeie a sesizat organele de ordine că a fost victima unei tentative de viol. Mariana Dumitru a scăpat cu viaţă în urma unei intervenţii chirurgicale complexe. Asănăgeanu ne-a contactat din zona Valencia, arătându-se extrem de iritat de faptul că a fost numit “dezaxat”. “Gata! Mă faceţi dezaxat şi ce mai mă faceţi voi! Sunteţi siguri că eu sunt?” Acesta afirmă că noi suntem mai proşti decât reprezentanţii Poliţiei călărăşene. Asănăgeanu spune că a plecat în Spania nu pentru a se ascunde, ci pentru a face rost de bani. “Dacă Chirică Ion, zis nea Mită sau Şpăgaru, vă vinde gogoşi reci, voi de ce ziceţi şi buneţi botu’, că-s calde?” Dezaxatul care a înjunghiat-o pe Mari Dumitru crede că poliţiştii atâta au aşteptat, ca el să plce din ţară şi să spună că se sustrage urmăririi penale.

Femeia atacată de violator este o “vagaboantă ordinară”

Fostul puşcăriaş, ajuns în penitenciar în urma unui alt viol, spune că femeia care-l acuză de o nouă tentativă de viol este “o vagaboantă ordinară” căreia nu i-a făcut nimic. Vă reamintim, la aceeaşi dată în care Mariana Dumitru a fost atacată, cu două ore mai devreme, o altă femeie a fost atacată în scara unui bloc. Agresorul şi-a dat pantalonii jos. În fapt, Asănăgeanu a fost inclus în cercul de suspecţi făcut de poliţişti, însă, la acel moment, nu existau probe concludente pentru reţinerea lui. Poliţiştii l-au catalogat drept “un derbedeu”. Asănăgeanu afirmă că nu el a atacat-o pe femeie, dar recunoaşte că a “înţepat-o” pe Mari Dumitru. “Au pus-o pe vagaboanta ordinară să zică că am atacat-o pe ea şi eu nu i-am nimica şi pe urmă am atacat-o pe Mariana Dumitru şi am înţepat-o pe ea, dar lui aia nu i-am făcut nimic, n-are logică, dar asta este Poliţia Călăraşi”. Asănăgeanu mai crede că poliţiştii călărăşeni iau mai multa şpagă decât fondul de salarii de la firma “Aldis”. “Câte dosare nu stau degeaba că îşi primesc dreptu’ să nu le dea drumu’?”

Poliţişti care au terorizat lumea “cu luarea de bani”

Asănăgeanu, care are un comportament sexual deviant, ne transmite că se va întoarce în ţară în maxim două săptămâni, atunci urmând să se afle şi adevărul. Acesta vrea să nu mai scriem despre el, ci despre Chirică, de Tase, de Blebea, de Mărgineanu şi de alţi poliţişti “care au terorizat lumea cu luare de bani” şi “manevre”. Pe Asănăgeanu îl doare faptul că este prezentat opiniei publice drept un dezaxat, câtă vreme, spune el, cazul instrumentat împotriva lui “nu are logică”. Ne şi recomandă nouă, celor de la presă, că, dacă vrem să avem linişte în oraş, să ne axăm “pe corupţia din: poliţie, parchet, judecătorie, tribunal”. Abia după ce vom reliefa aceste aspecte, crede urmăritul internaţional, vom avea, cu adevărat, linişte.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp chat