Arhiva

Dora, "Regina Parizerului" lui George Naghi

Print Friendly, PDF & Email


Publicaţiile tabloide centrale prezintă cazul călărăşencei cu numele de scenă Dora, de fapt Doiniţa, în vârstă de 25 de ani, absolventă a Colegiului Naţional Barbu Ştirbei. Despre aceasta se afirmă că ar fi “o manechină din Călăraşi”, devenind cunoscută prin faptul că a rupt logodna cu fotbalistul Cristian Daminuţă, ajuns prin Serie C, în fotbalul italian, după ce a activat la clubul Dinamo Bucureşti.

Relaţie cu Cristi Daminuţă

Cei doi s-au logodit în urmă cu 10 luni, după care numita Dora s-a mutat cu el, în Italia, fotbalistul afirmând că ar fi cheltuit cu ea suma de 40.000 de euro, reparându-i dinţii, nasul şi maşina, care este înmatriculată în judeţul nostru. În schimb, Dora a afirmat despre fotbalist că n-o satisfăcea în pat şi că, în Bucureşti, au locuit împreună, într-un apartament închiriat din cartierul Primăverii. Cunoscând relaţia dintre fotbalist şi călărăşeanca Dora, administratorul-delegat al echipei Dinamo, Cornel Dinu, a numit-o “Regina Parizerului”.

“Sălămior” de la Restaurantul “Ferma”

Cei care o cunosc pe Dora, însă, afirmă că aceasta şi-a făcut “stagiul de pregătire” la Complexul turistic Podul 4, fiind cunoscută drept “una din fetele lui George Naghi”, patronul firmei “Aldis”, astfel explicându-se şi de ce Cornel Dinu a numit-o “Regina Parizerului”. Se afirmă că, atunci când cei doi locuiau în apartamentul din cartierul Primăverii, chiria era suportată de patronul firmei de mezeluri din Călăraşi, George Naghi neavând habar că Dora era deja cuplată cu fotbalistul. În schimbul banilor, călărăşeanca “aducea fete la fermă, să mai câştige şi ele un sălămior”, această afirmaţie lăsând să se-nţeleagă că la restaurantul “Ferma” al lui G. Naghi se practică prostituţia.

Audi de la “Ana şi Cornel”

Cei care o cunosc pe numita Dora spun că a fost nu numai metresa patronului firmei “Aldis”, pe care acesta o ţinea cazată la Complexul turistic Podul 4, iar acesta, în schimbul favorurilor sexuale, i-a achiziţionat şi un autoturism Audi A4, negru, decapotabil, maşina fiind cumpărată de la patronii fabricii de mezeluri din Mizil, adică de la firma “Ana şi Cornel” S.R.L.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp