Arhiva

Clientul Vasile Moraru și-a serbat pensionarea din funcția de magistrat exact la crâșma patronată de un individ la locațiile căruia veneau prostituatele Andreei Marta

Print Friendly, PDF & Email


Proaspăt pensionat, ex-preşedintele Tribunalului Călăraşi şi-a petrecut ziua de naştere în clubul unui fost client, anunță postul de televiziune România Tv.. Judecătorul Vasile Moraru nu s-a ferit să-şi ducă amicii magistraţi într-un local controversat, ajuns notoriu în urmă cu un an, atunci când procurorii au reconstituit traseele prostituatelor din reţeaua Andreea Marta.

Perfecționare la CEPECA

Aglomeraţia de la intrarea în local şi inflaţia de magistraţi pe metru pătrat anunţa la clubul lui Peanci Hristu, zis și Pele, o petrecere specială las sfârșitul week-end-ului trecut. Într-un târziu a apărut şi sărbătoritul: judecătorul Vasile Moraru, cel care a condus până la sfârşitul anului trecut Tribunalul Călăraşi. Conform publicației România liberă, asanarea morala a magistraturii – actiune ignorată dupa 1990 – ar fi trebuit să însemne cel puțin blocarea ascensiunii profesionale a unor judecători și procurori care au slujit, cu funcțiile lor, nomenclatura PCR a justiției ceaușiste. România liberă, din 11 octombrie 2005, exemplifică în acest sens cu cazul reprezentat de magistratul călărășean Vasile Moraru, scriind că acesta a trecut prin băncile “Centrului de Perfecționare și Pregătire a Cadrelor de Conducere din Economie și Administrația de Stat” din cadrul Academiei “Ștefan Gheorghiu”.

Pele: Dacă m-a judecat el ce, m-am judecat eu?

Patronul localului “Intim”, un om de afaceri controversat şi judecat de-a lungul timpului inclusiv de Vasile Moraru, arată postul de televiziune România Tv, nu consideră că s-a întâmplat ceva anormal. “E un client. Poate să vină şi un procuror, poate să vină şi un poliţai, poate să vină şi primul ministru. Ce are? Plăteşte omul! E un local deschis!Treaba lui! A venit omul, a plătit, a avut invitaţi de-ai lui, de la Judecătorie, nu e local deschis? Dacă m-a judecat el ce, m-am judecat eu? El e judecător! Credeţi că mi-a dat mie vreo favoare? Băi omule, nu-i aşa, băi!”, a spus Hristu Peanci. Localul lui Hristu a ajuns în atenţia opiniei publice anul trecut, odată cu prostituatele din reţeaua Marta. În exclusivitate pentru România TV, patronul a recunoscut atunci că fetele erau aduse cu taxiul direct de la aeroport, din Capitală. “La noi a adus fete care dansau. Altceva nu făceau. Că se f…eau ele şi cu alţii…s-or fi fu..t! Dar ele dansau. Aveam DJ luat de la Bucureşti. El le aducea ca să…animaţie! Nu pentru…El doar…eu îl trimiteam la aeroport. De la aeroport îmi aducea turişti. Noi îi făceam plata lui. Că veneau şi cu fete…treaba lor”!

Animatoare plătite de clienți

Fetele din rețeaua de prostituție condusă de Andreea Marta ajungeau la Călărași, la locația denumită “Ferma lui Pele”, prin intermediul taximetristului Vali Panait, conform unui comunicat DIICOT. Deși Hristu Peanci spune că prostituatele veneau ca animatoare, să danseze, acestea nu erau plătite de el, ci de clienți. “Eu să le plătesc?! Consumatorii! Le-aş fi fu..t şi eu, dar acum nu mai am p..ă! Ce să fac? Nu putea să fie acum 20 de ani treaba asta?” Contactat de postul de peleviziune Romnia Tv, judecătorul Vasile Moraru s-a ferit să comenteze incidentul. “Acum am pe cineva, stau de vorbă cu cineva şi nu pot să stau de vorbă cu dumneavoastră”.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp