Stiri noi

Cazul manechinei Alina, sinucigaşa care a vrut să evadeze

Print Friendly, PDF & Email

Cu doar o oră înainte de miezul nopţii, în ziua de 5 iunie 2010, o femeie de 30 de ani

a reuşit, după numeroase alte încercări, să-şi ia zilele, aruncându-se de la geamul bucătăriei, din apartamentul situat la etajul 4, pe strada Parcului, din Călăraşi.

O femeie necăjită

Milea Alina Elena este descrisă de psihiatrul care o avea sub observaţie drept o femeie necăjită. “Provine dintr-o familie cu probleme, iar diagnosticul ei este unul deosebit de urât”. Poliţia Călăraşi ştia de afecţiunile psihice ale tinerei sinucigaşe, aceasta suferind de psihoză paranoidă. Liana Pamfile, una dintre vecine, ne spune că, în acea noapte, era la fereastră, întinzând nişte rufe, pe culme, când a auzit o bufnitură. Aceasta este cea care a apelat serviciul unic de urgenţă, realizând că s-a întâmplat o tragedie.  Liana Pamfile ne spune că Milea Alina Elena a participat şi a fost laureată a concursului “Miss Plaja 2008” şi că fotografia sa a apărut pe coperta revistei “Povestea mea”, fapte nereale câtă vreme medicul care o avea în îngrijire ne spune că femeia delira în mod constant, acesta fiind unul dintre simptomele grave ale bolii de care suferea.

Prima tentativă de suicid datează de la vârsta de 17 ani

Milea Alina Elena a intrat în atenţia medicilor psihiatri încă de la vârsta de 17 ani, de când datează prima sa tentativă nereuşită de suicid. Tatăl acestiea a murit în urmă cu 2 ani, fiind cunoscut cu apetenţă pentru consumul exagerat de băuturi alcoolice. Ioana Pavel, mama acesteia, şi ea este suferindă de aceeaşi boală cumplită, iar în seara zilei de 5 iunie 2010 a fost luată de echipajul de poliţie prezent la faţa locului şi a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Săpunari.Valentina Mirică, o altă vecină, ne spune că din apartamentul în care locuiau cele două femei se auzeau, în permanenţă, scandaluri, lucrători ai Poliţiei Călăraşi fiind chemaţi şi peste zi., pentru a aplana conflictele, chiar la data în care s-a petrecut suicidul.

A strigat că vrea să evadeze

Vecinii ştiu că Milea Alina Elena era suferindă de depresie anxioasă reactivă, boală cauzată de o decepţie în dragoste, survenită ca urmare a faptului că mama acesteia s-a opus unei căsătorii cu un anume Andrei Dobrică. Tot aceştia ne povestesc faptul că fata era o manechină de succes şi că, în momentul în care s-a aruncat pe fereastra bucătăriei, Alina a strigat că vrea să evadeze. La acest moment, trupul sinucigaşei se află la Serviciul de Medicină Legală, câtă vreme mama acesteia se află internată, iar singura rudă apropiată este un frate, Mirel, care a lucrat ca vânzător, la firma “Aldis”, dar care se află fie la Braşov, fie la Ciocăneşti, conform informaţiilor vehiculate de către vecini. Totodată, aflăm că Milea Alina Elena nu are documente de identitate, fapt care îngreunează eliberarea certificatului de deces.

Caz social deosebit

Contactat de noi, primar municipiului Călăraşi, Nicolae Dragu, ne spune că nu avea cunoştinţă de acest caz social deosebit, dar că va va lua măsuri astfel încât femeia să beneficieze de cele necesare unei înmormântări creştineşti. “În astfel de cazuri, e obligaţia noastră, însă, cine mă cunoaşte, ştie că nu fac astfel de lucruri pentru că mă obligă legea, ci pentru că aşa e normal. Dumnezeu s-o ierte!”, ne-a declarat primarul N. Dragu.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp