Arhiva

Belciugatele: Un consilier a scăpat cu viaţă după ce a evitat gloanţele trase de ginerele fostului primar Dinei

Print Friendly, PDF & Email
Scandal electoral cu împuşcături. Un consilier din comuna Belciugatele, judeţul Călăraşi, îl acuză pe ginerele fostului primar că a tras trei focuri de armă asupra sa. Consilierul îşi acuză adversarul că ar fi rupt mai multe afişe electorale şi că i-ar fi blocat trecerea pe o stradă din comună.
Bă, te împușc!
Un consilier din comuna Belciugatele a aruncat cu ouă în maşina ginerelui fostului primar pentru că acesta îi blocase drumul, informează România TV. Ginerele fostului primar a tras asupra consilierului trei focuri de armă. “Atunci am luat un ou, aveam 5 ouă în maşină şi i-am dat cu un ou în ei. În momentul ăla s-a dat jos din maşină ginerele său, Grigore Gheorghe şi m-a ameninţat ‘bă, te împuşc’. L-a scos pă’ pistol, l-a pus aşa şi a tras trei focuri”, a spus Gabriel Gurlui, consilier la primăria Belciugatele. Bărbatul s-a ferit şi nu a fost atins de nici unul dintre cele trei focuri de armă. Scandalul ar fi pornit de la ruperea mai multor afişe electorale. “Nu mai erau afişe după ce a trecut maşina respectivă. Au baricadat toată strada, au pus maşina de-a curmezişul'”, a spus un martor la incident.  “Am aşteptat o vreme să degajeze zona, nu au vrut, am claxonat. A scos un pistol, un revolver şi a tras spre el trei focuri de armă, după care, efectiv a plecat în trombă”, a declarat fratele victimei.
Scandal de la afișajul electoral
Probleme între cele două tabere au apărut încă de miercuri. Cei care lipeau afişe electorale s-au şicanat toată ziua. Şeful de post a fost anunţat, dar s-a mulţumit doar să filmeze incidentele, fără a interveni. Toţi cei implicaţi în scandal au fost duşi la poliţie pentru audieri. Despre incident, IPJ Călărași, printr-un comunicat de presă, afirmă că oamenii legii  efectuează cercetări, sub supravegherea procurorului, pentru determinarea împrejurărilor în care a avut loc acesta. Din primele verificări efectuate la faţa locului a rezultat că, pe fondul unor discuţii în contradictoriu referitoare la afişajul electoral, ginere fostului primar al comunei, Petre Dinei,  ar fi folosit un pistol cu proiectile de cauciuc, cu care a tras către un autoturism lângă care se aflau mai multe persoane, fără a produce victime. Cel care a utilizat arma posedă permis de port armă. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de uz de armă fără drept, urmând să fie continuate cercetările, sub supravegherea procurorului, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii faptei.
Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp