BREAKING NEWS

Actualizat: Picu Șișman, fostul viceprimar al municipiului Călărași, a murit în această dimineață

Print Friendly, PDF & Email

Picu Șișman, fostul viceprimar al municipiului Călărași, a decedat în această dimineață, la Spitalul Județean de Urgență Călărași.

În cursul serii, a acuzat dureri în zona inimii. Din primele date, a fost internat cu diagnosticul de angină pectorală. Boala are drept cauze îngustarea anormală a uneia sau mai multor artere ale inimii, coronarele. Decesul a fost înregistrat în jurul orei 7:00, în această dimineață. Picu Șișman a fost viceprimar al municipiului Călărași pe cele două mandate ale fostului primar Nicolae Dragu, în perioada 2004 – 2012. A fost cunoscut drept un om extrem de echilibrat emoțional, un bun organizator și excelent gospodar. A fost înscris în mai multe partide politice, începând cu Partidul Unității Naționale Române, condus de Gheorghe Funar. Ultima oară, adeziunea acestuia era depusă la Uniunea Națională pentru Progresul României. În fapt, cariera politică a acestuia a fost aproape identică cu cea a fostului primar Nicolae Dragu, cu care avea o strânsă relație de prietenie. A fost membru în actulalul consiliu local, de la Călărași, pe listele UNPR.

Contactat, primarul Daniel Ștefan Drăgulin, coleg de partid cu regretatul Picu Șișman, s-a arătat uluit de această veste.” Zilele trecute m-am întâlnit cu el. Nu îmi vine să cred!” Ulterior, acesta a exprimat condoleanțe publice: “În aceste moment grele, când colegul nostru, Picu Şişman, a plecat dintre noi, nu pot spune decât că sunt alături de familia îndurerată şi transmit, alături de Consiliul Local Călăraşi, sincere condoleanţe! Dumnezeul să îl odihnească în pace!”. O poziție similară a avut-o și fostul primar al municipiului, Nicolae Dragu, exprimată printr-un comuniat emis de  Filiala Cultul Eroilor “Regina Maria” şi Filiala “5 Călăraşi” a A.N.V.R. Aceasta transmite “sincere condoleanţe familiei îndurerate a celui ce a fost Picu Șișman – fost viceprimar al municipiului,om gospodar şi bun prieten al călărăşenilor. În scurta sa existenţă şi-a consumat o bună parte a vieţii în folosul concetăţenilor şi al devenirii municipiului.Dumnezeu să-l odihnească și să-l aibă alături.”

 

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp