BREAKING NEWS

Actualizat / Tragedie în Călărași: O tânără s-a aruncat de la etajul 4 – VIDEO

Print Friendly, PDF & Email

În această dimineață, o tânără s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc cu 10 nivele, situat pe strada Nicolae Titulescu, din municipiul Călărași. Taximetriștii din zonă au fost cei care au sesizat evenimentul. Acesta a avut loc în jurul orei 8:00.

s5Până la sosirea ambulanței, ne spun martorii oculari, s-au scurs 5 minute. Mai trăia. Era jos și avea convulsii. Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului. Tânăra era îmbrăcată în colanți negri și avea un tricou cu inscripția Admiral. În Călărași funcționează o sală de jocuri cu această denumire. A căzut în dreptul spațiului unde se colectează gunoiul menajer. În față se află terasa unei berării. Grămada de gunoi a mai atenuat impactul. Tânăra, înainte de a se precipita de la etajul 4, și-a pus o năframă la ochi. A căzut de la balconul unde este situat orificiul pentru colectarea gunoiului menajer. Pe balustrada balconului, a rămas agățat un covoraș.

s1Manevrele de resuscitare au durat 20 de minute, derulate în interiorul ambulanței. Tânăra a răspuns acestora, polițiștii consemnând că mașina de salvare a plecat spre Spitalul județean de Urgență Călărași cu tânăra care avea puls. Nu e cunoscută în zonă. Se afirmă că nu locuiește în blocul respectiv. Nu se cunosc motivele actului sinucigaș. Tânăra, S.C., din Călărași, de 20 de ani, a fost identificată de lucrătorii Inspectoratului Județean de Poliție Călărași. În cauză, s-a deschis dosar de moarte suspectă, instrumentat prin Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași.

carmen

Șara Carmen Marilena este numele tinerei care s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc cu 10 nivele, din municipiul Călărași. Pe pagina sa de socializare, numărul prietenilor virtuali este unul emblematic: 666. A studiat la Școala generală nr. 8 și la liceul Teoretic Mihai Eminescu. În 2011, media de admitere a tinerei, la Liceul Mihai Eminescu, a fost de 9,08. Pe pagina sa de socializare, cei care au cunoscut-o au început, deja, să posteze mesaje de condoleanțe. “Sunt șocată, de-a dreptul șocată, chiar dacă cred eu în Dumnezeu uneori cred că viața este foarte dură și cei slabi pleacă cel mai repede… Îmi pare atât de rău… Atât de tânără… Dumnezeu să te odihnească Mari, vei fi mereu în sufletele noastre!” Ultimul mesaj al tinerei sinucigașe, care a murit între timp, este: Softness is not weakness. It takes courage to stay delicate is a world this cruel.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp