NEWS ALERT

Școala Dorobanțu: Incitanta Marilena și criza vârstei de mijloc

Print Friendly, PDF & Email

Se numește Marilena Toma, are 48 de ani și este noua directoare a Școlii Dorobanțu. Pe site-urile de socializare pozează provocator, motiv pentru care este asaltată de admiratori. “Iești minunată ffff frumoasă sexi draguță superbă finuță”, “Frumoasă ca in tot deauna! Pupici!” sunt câteva din mesajele primite la o fotografie în care aceasta se află întinsă pe o canapea și aruncă priviri incitante, languroase.


12 copii repetetenți din 28

1 septembrie este ziua în care și-a intrat în rolul de șefă peste Școala Gimnazială Dorobanțu. Marilena Toma predă istoria, iar directoare a ajuns pentru că și-a depus un dosar la Inspectoratul Școlar Călărași. Aceasta este afirmația ei. În această unitate de învățământ, cu aproximație, sunt 365 de copii. În clasa a V-a, sunt 28 de elevi. Dintre aceștia, 12 au fost lăsați repetenți, nereușind să promoveze anul tocmai la disciplina predată de noua directoare Marilena Toma. “Sunt copii care nu știu să scrie și să citească”, afirmă noua directoare, deși noi știm că tocmai ăsta e rolul școlii, acela de a-i învăța pe copii, printre altele, să scrie și să citească. În schimb, ațâțătoarea directoare Marilena Toma e absolventă de liceu, dar la cursuri serale, timp în care a lucrat ca prelucrător prin așchiere, la fostul Combinat Siderurgic Călărași.

Criza vârstei de mijloc

toma 2“Acești copii vor fi ajutați de colegii mei, după ore”, e modalitatea prin care elevii din comuna Dorobanțu vor fi sprijiniți să nu mai rămână repetenți. Nu știm de ce nu s-a întâmplat acest lucru până acum. Marilena Toma e cadru didactic de 23 de ani. Se laudă că a absolvit o formă de învățământ superior, după ce a urmat cursuri liceale la seral. Din datele noastre, aceasta a urmat cursurile unei facultăți neautorizate. “Eu sunt absolventă a faculății de istorie, am dat examen de licență în cadrul Universității București, am un master de științe penale, sunt metodist și sunt în echipa națională de expert în management, am cursuri de dezvoltarea competențelor…”, ne turuie aceasta. Și de această dată este îmbrăcată provocator, dar se scuză pentru asta. Deși are 48 de ani, poartă fustă mini și are o bluză cu decolteu adânc. Experții ar numi așa ceva criza vârstei de mijloc.

Fistula care ajungea la creier

Ne spune că a absolvit liceul la seral pentru că a avut o problemă medicală. Ne povestește aproape întraga-i viață. A avut o fistulă maxilară. “Mai avea câțiva centimetri și ajungea la creier. A trebuit să mă ocup de sănătate.” E din Călărași. Tatăl acesteia lucrat ca ofițer în armată, în vreme ce mamă-sa a fost învățătoare. “Am muncit în Combinatul Siderurgic, mi-am luat categoria a II-a, ca prelucrător prin așchiere.” Directoare a fost numită foarte simplu: “Mi-am depus dosarul la Inspectoratul Școlar, pentru a-mi arăta competențele”. Așa a fost numită șefă peste Școala Dorobanțu. A fost singura care a depus o astfel de documentație. Ne spune că nu face parte din nici un partid politic, însă datele noastre spun că a fost numită șefă strict pe criteriu politic, ca membru al Uniunii Naționale pentru Progresul României.

Arnold, grataragiul din La dolce vita

“Nu e problema mea asta, că nu m-am numit eu singură aici, dosarul meu a fost analizat de consiliul de administrație, să știți. Consiliul de administrație este un corp legislativ”. Marilena Toma ne conduce și afirmă că e normal să poarte o fustă mini câtă vreme nu s-a terminat vacanța. E senzuală. Sau așa crede aceasta. Pe pagina de socializare, are zeci de mesaje de la un anume Gheorghe Ștefan, zis și Arnold. Se prezintă drept grataragiu, din La dolce vita. “Vă doresc o zi superbă, cu multe bucurii și relaxare”. În schimb, aproape jumătate din copiii de clasa a V-a vor începe noul an școlar tot la același nivel. Nu s-au ridicat la exigențele doamnei profesoare Marilena. În schimb, Arnold se bucură de extrem de multă atenție. La 48 de ani, viața încă e frumoasă. Mrrr!

Arată mai mult

Articole similare

Comentarii

    1. si …in toata tara …si in toate domeniile sunt numiri politice…de asta se cheama poltica la romani…mama lor de politicieni….

  1. cucuveaua asta, impiedicata, e profesoara?!ba chiar, DIRECTOARE??????cursuri la seral si apoi, probabil SPIRU HARET??????????vomiiiiiiiiit…

  2. O cunoastem bine..nu mai este directoare acum..si de nervi ca cica a fost ,,sapata,, ca ar fi ramas fara post..se razbuna pe copii urland din toate incheieturiile..facandu-i animale si multe alte cuvinte grele.Aceasta d-na senzuala in realitate e CRUELA DI AVOL cand se inchide usa clasei..si cand parintii nu o vad..drept ptr care i-am si impins o plangere…si nu e singura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp