Acasă | BREAKING NEWS | Exclusiv: Gigi Becali în ipostaze nemaivăzute / Galerie foto / Video

Exclusiv: Gigi Becali în ipostaze nemaivăzute / Galerie foto / Video

image_pdfimage_print

România Tv a prezentat, în exclusivitate, fotografii intrate în posesia redacției noastre și care îl prezintă pe cunoscutul om de afaceri Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua București, în ipostaze uluitoare.

Afișul de la palat

Becali a pus încă din data de 2 iulie 2016 un afiș pe casa de pe Aleea Alexandru, cunoscută astăzi drept Palatul lui Gigi Becali, din București, pe care l-a cumpărat în 2006. “Dl. George Becali este în concediu”, este afişul care stă lipit pe poarta palatului. Becali s-a cazat pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia. În schimb, a fost văzut în stațiunea Techirghiol, într-o postură inedită. Becali a fost fotografiat uns cu noroi până la brâu. Contactat de reporterii România Tv, acesta a declarat: Litoralul românesc este cel mai frumos de pe tot mapamondul. Din cauza problemelor de sănătate, Becali a fost sfătuit de medic să încerce băile cu nămol. Latifundiarul din Pipera s-a conformat şi a mers la Techirghiol pentru a-şi trata durerile cervicale.

Recunoaște că s-a dat cu nămol

“Am mers pentru tratament. Altfel aş fi stat la Mamaia. Mamaia este cel mai frumos litoral de pe tot mapamondul. Am fost și în Italia și în Spania, și la Miami, Monte Carlo, Nisa, mai frumos ca la Mamaia nu e nicăieri, mă refer la cum este amenajată plaja. Pentru sănătate ce nu fac? M-am dat cu nămol. Am problema cu cervicala, mi s-a spus dacă nu vreau să fac operaţie să încerc nămol. Eu am făcut a patra baie cu nămol şi deja mă simt mult mai bine. Am încredere pentru că este ceva ştiinţific. Se vorbeşte de proprietățile apei de acolo și de proprietătile nămolului”, a declarat Gigi Becali.

În slip

Și în cursul acestei zile, Gigi Becali a fost surprins pe plajă. Cel care a realizat fotografia cu Gigi Becali doar în slip afirmă că acesta are un mers țanțoș, dar că, în definitiv, pare un om destul de simpatic.

Ultimă oră:

Borcea: Mig prăbușit în timpul unui spectacol aviatic. Pilotul a murit! – Foto / Video

Un Mig 21 Lancer s-a prăbușit, la Baza 86 Aeriană Borcea, de lângă Fetești, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv: Gigi Becali în ipostaze nemaivăzute / Galerie foto / Video

de Marin BADEA