BREAKING NEWSNEWS ALERT

Cristodor fără reacție: Pachete cu o substanță albă, necunoscută, au fost găsite la ușa Organizației județene Călărași a Partidului Social Democrat

Print Friendly, PDF & Email

Șoc în această dimineață, la sediul Organizației județene Călărași a Partidului Social Democrat. Inițial, reprezentanții publicației noastre, la o oră extrem de matinală, au fost informați că, în cursul nopții, geamurile sediul acestei structuri politice au fost sparte.

Între heroină și făină

APDSC DIGITAL CAMERA
APDSC DIGITAL CAMERA

Nu se întâmplase așa ceva. În schimb, la ușa sediului erau mai multe pachete, învelite cu bandă izolatoare. Erau pline cu o substanță albă, necunoscută. La fața locului, un individ a luat pe deget o parte din praful alb, după care l-a gustat. Afirmă că e vorba de heroină. Ne confirmă faptul că știe ce vorbește. câtă vreme a consumat așa ceva. Am încercat să luăm legătura cu liderii locali ai acestei structuri politice, printre care președintele Organizației județene și președintele Organizației municipale, Dan Eugen Cristodor, respectiv Marius Dulce. Nu au răspuns la apelurile noastre. Au fost alertate forțe ale Poliției Locale Călărași. Zona, la acest moment, este încercuită cu bandă reflectorizantă. La fața locului sunt și forțe ale Poliției municipiului Călărași. Se pare că este vorba de circa 3-4 kilograme de praf alb, neidentificat. Reprezentanții Poliției Locale Călărași cred că este vorba de făină.

Scandal legat de consumul de droguri

În cadrul Organizației județene Călărași a Partidului Social Democrat au fost câteva scandaluri în care s-au adus acuzații grave, referitoare la consumul de substanțe narcotice. Într-o înregistrare filmată de un alt membru de vază al Organizației județene a Partidului Social Democrat, Mihai Ghezea, se afirmă că fostul lider călărășean Dan Șova ar fi consumat, în repetate rânduri, stupefiante. Radu Cristescu, membru în cadrul structurii centrale a Partidului Mișcarea Populară, a afirmat, în cursul unei emisiuni televizate, la postul România Tv, în data de 17 septembrie 2014, că și el știe că, la Călărași, senatorul Dan Șova, prezent în mai multe rânduri, ar fi consumat droguri. Despre această situație a fost informat inclusiv Victor Viorel Ponta, prim ministru și, la acea dată, președintele Partidului Social Democrat. Și din interiorul Organizației județene a acestei structuri politice s-au făcut afirmații că unii membri au obiceiul să se drogheze.

100 de euro gramul de heroină

“La Călăraşi, în perioada 4 – 6 aprilie 2013, senatorul Dan Șova a tras pe nas, eu am vorbit cu premierul Ponta, care mi-a spus că ştie, că a fost informat de servicii”, a fost una din înregistrările date publicității. În schimb, de această dată, se pare că avem de-a face cu o glumă, câtă vreme, conform unor date, gramul de heroină, pe piața liberă, se vinde și cu 100 de euro. La o cantitate estimată la 3-4 kilograme, la mijloc ar fi vorba de o sumă colosală, de circa 300.000-400.000 de euro. E greu de crezut că și-ar permite cineva, la Călărași, să uite o cantitate de narcotice, de un asemenea preț, pe niște trepte, fie și la intrarea în sediul unui partid politic. În prezent, se fac expertize de laborator pentru a se stabili cu exactitate despre ce fel de substanță este vorba

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp