BREAKING NEWS

Teroristul Casanova: Fost vicepreședinte în UNPR Călărași, Caius Iliescu e prezentat drept criminal în serie – VIDEO

image_pdfimage_print

Prezentat ca pretins avocat, Caius Iliescu, fost component al Biroului Permanent Județean al Uniunii Naționale pentru Progresul României, a fost reținut în cursul zilei de azi, anunță publicațiile centrale. Caius Iliescu a deținut această funcție în cadrul structurii călărășene a acestui partid la vremea când aceasta era condusă de Nicolae Dragu, primar, și de Vasile Nedelcu, senator.

Tulburări de comportament

Un incident șocant a avut loc în București, în cursul lunii noiembrie 2016: o avocată, în vârstă de 44 de ani, a încercat să se sinucidă, sărind de la etajul 15 al unei clădiri rezidențiale. A suferit multiple fracturi, fiind internată la terapie intensivă. Căderea i-a fost atenuată de o copertină, pusă la primul etaj al clădirii. La momentul producerii incidentului, aceasta se afla în casă cu iubitul ei, nimeni altul decât Caius Iliescu, un cunoscut om politic călărășean, pentru perioada 2008 – 2012. A fost acuzat în mod public că are tulburări de comportament. Femeia a supraviețuit și, acum, a putut povesti anchetatorilor ce i s-a întâmplat. A fost șantajată și determinată să se sinucidă de pretinsul avocat și om politic călărășean, fost membru UNPR, Caius Irinel Iliescu. Acesta a fost reținut, în cursul zilei de azi, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București, după ce femeia a putut să povestească ce i s-a întâmplat.

Pastile pentru sinucidere

S-a aruncat de la etajul 15 al hotelului Rin Grand, din Sectorul 4, pe data de 17 noiembrie 2016. A fost găsită în comă, pe acoperișul parcării. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri. După ce şi-a revenit, ea a povestit că trăia alături de Iliescu de la începutul anului 2016 şi că acesta obişnuia să o bată şi îi restrânsese viaţa personală în aşa fel încât aceasta rămăsese fără prieteni, scrie presa centrală.

Mai mult, bărbatul i-ar fi interzis să-şi mai practice profesia şi ar fi pus-o să semneze unele documente prin care îi lua o parte din bunuri, inclusiv cotă parte din unele imobile. În acest context, femeia a cedat psihic şi s-a aruncat de la etajul 15 al unui hotel. Procurorii l-au pus acum sub acuzare pe avocatul Irinel Caius Iliescu, pentru tentativă de omor şi şantaj. S-a mai descoperit că, în trecut, avocatul ar fi procedat la fel şi cu fosta soţie, pe care ar fi determinat-o să înghită un pumn de pastile, femeia reuşind să scape cu viaţă.

Telefoane pentru toți

La Călărași, Irinel Caius Iliescu a reușit, în scurt timp, să intre în conflict cu conducerea filialei județene a Uniunii Naționale pentru Progresul României. A achiziționat zeci de telefoane, cu abonamente plătite din fondurile UNPR. Caius Iliescu a ocupat în cadrul Organizaţiei Judeţene UNPR Călăraşi, funcția de vicepreședinte interimar, substituind astfel pe o perioada determinată, un membru al Biroului Permanent Judeţean, plecat în Italia. Prin urmare, nu a fost ales prin vot în cadrul Conferinței Județene UNPR Călăraşi, care a avut loc în data 4.11.2010. “A fost primit în cadrul Organizației UNPR Călărași cu încredere, în urma prezentarii proiectelor pe care avea intenţia să le realizeze pentru judeţul nostru, însă pe toată perioada de interimat, declaraţiile, cât şi acţiunile domnului Caius Iliescu au scos la iveală profilul unei persoane cu tulburări de comportament, demonstrând incoerenţă şi implicând partidul în demararea unor acţiuni, fără susţinere financiară.” Acest fapt este stipulat într-un comunicat oficial semnat, la acea dată, de Vasile Nedelcu, senator.

Criminal în serie

La Călărași, Irinel Caius Iliescu s-a prezentat și ca mare armator, deținând în proprietate vasul Prinț Contantin, acesta fiind ancorat, multă vreme, în zona Chiciu. A intrat în conflict și cu Vasile Mărgineanu, la acel moment comandant al Inspectoratului Județean de Poliție Călărași. L-a acuzat că i-a împrumutat o sumă consistentă de bani și că acesta, prin diferite tertipuri, încearcă să se sustragă de la plata acesteia. Între cei doi au existat divergențe care au dus la intentarea unor procese civile, pe rolul Judecătoriei Călărași. Au circulat numeroase zvonuri despre acesta, începând cu faptul că era implicat în traficul de țigări pe Dunăre, cu proveniență Ukraina și terminând cu cele legate de traficul de droguri de risc. La București, este cunoscut drept Teroristul Casanova. Este prezentat ca un criminal în serie. A fost pus sub acuzare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor și șantaj

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp chat