NEWS ALERT

Actualizat – Ștefan Vodă: Femeie sfâșiată de câini – VIDEO

Print Friendly, PDF & Email

Este vorba de o femeie, în vârstă de 50 de ani, din satul Ștefan Vodă. Se numește Boerescu Stela. Nefericitul eveniment a avut loc aseară, în jurul orei 21:00. A ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Călărași. Era mai mult moartă decât vie. A fost transeferată, în cursul nopții, la Spitalul “Floreasca”, din București.

Șanse minime de supraviețuire

caine1A fost atacată, inițial, de un câine din rasa pit bull, pe care-l avea în propria gospodărie. Ulterior, a fost atacată și de alți doi câini, metisi. Toti erau ai ei, fiind folosiți drept câini de pază, pe timpul nopții. Ziua, câinii erau legați. Vecinii au fost cei care au sărit s-o scoată din colții câinilor. Nu au reușit. La Călărași, din primele date, medicii spun că șansele de supraviețuire ale femeii sunt minime. Unul dintre vecini, cel care i-a dat Stelei Boerescu cei doi câini metisi, ajunși acum foarte mari, cântărind peste 30 de kilograme, spune că a auzit ceva agitație aseară, dar abia spre dimineață a aflat ce s-a întâmplat. Femeia atacată de câini a strigat un timp. Cei doi metisi erau corcitură între boxer și ciobănesc mioritic. Curtea e plină de sânge, în dreptul cuștilor. Sunt două cuști, dimensionate pentru câini de talie mare. O altă vecină spune că de vină pentru această întâmplare sunt cei care nu-i prind pe hoți, așa că sătenii își iau măsuri de siguranță, pe timpul nopții. La Ștefan Vodă, fiecare gospodărie are minim doi câini.

Câinii au mușcat-o de cap

Vecina de peste drum ne spune că femeia sfâșiată de câini a fost călcată de hoți de câteva ori, pe timp de noapte. “La ea, acum doi ani, au spart și i-au furat toate țevile din vie și unul a stat la geam, că au găsit acolo urme unde a fumat… Până atunci avea un singur câine”. În cursul serii, la fața locului a ajuns și o echipă de criminaliști, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Călărași. Polițiștii nu au putut pătrunde în curte. A fost necesară intervenția salariaților din cadrul adăpostului canin de la Călărași, în fapt Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân, din cadrul Primăriei municipiului Călărași. Cei trei câini au fost tranchilizați. La fața locului, bătrâna avea scalpul sfâșiat. Câinii au mușcat-o de cap. S-a găsit și o ureche. A fost transportată la Unitatea de Primiri Ugențe din cadrul Spitalului Călărași de o mașină de intervenție a Ambulanței Călărași.

Au fost duși la adăposul pentru animale

La acest moment, cei trei câini sunt la adăpostul pentru animale, de la Călărași. Sunt băgați în cuști de fier. Marian Neagu, șeful de adăpost, spune că nu știe ce sa va întâmpla cu aceștia, decizia privind o eventuală eutanasiere a lor urmând să fie luată de reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Călărași.

Arată mai mult

Articole similare

1 Comentariu

  1. Noroc cu vecini de a scapato k in baza autoritatilor kre au venit dupa si k iei nu pot face nimic (politia calaras) murea cu zile saraca femeie in casa. De frica cainelui nici nu vroia sa intre in casa Medici sai acorde primul ajutor.
    In-trun final dupa 4 ore au ajuns si hingheri de iau tranchilizat si iau luat.
    D-zeu tine cu dumneaiei si o sa fie bine.
    Sanatate multa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp