BREAKING NEWS

Noi detalii: Chefuri, grătare în fața postului de poliție, abuzuri sexuale cu lumina stinsă

Print Friendly, PDF & Email

Noi detalii scandaloase ies la iveală, în cazul violului de la postul de Poliție Ștefan cel Mare. În 6 ianuarie 2016, dată la care s-a consemnat că s-a petrecut fapta, polițiștii din comună petreceau chiar în fața secției. Oamenii aveau grătarul încins sub ferestre. Frigeau mici, ceafă, totul stropit cu băutură din belșug.

Martorii de la chef

Adrian Bulai este cunoscut în sistem că deține o carmangerie pe raza municipiului Fetești. Se numește chiar așa: “Carmangeria La Bulai”. Pachete întregi de fripturi au fost puse pe grătarul făcut chiar în curtea Postului de Poliție Ștefan cel Mare. Victima, minora Mirela Stoica, provenind dintr-o familie dezorganizată și aflată la limita subzistenței, a fost ademenită de polițist la chef. De altfel, minora a și declarat în fața anchetatorilor că polițistul, la data comiterii faptei, era în vizibilă stare de ebrietate, fapt care confirmă că a avut loc un chef în toată regula la postul de poliție respectiv. De altfel, în acea zi era și sărbătoare. Din datele noastre, victimei i s-a cerut să intre în sediul postului local de poliție, sub pretextul că urmează ca polițistul Adrian Bulai s-o întrebe despre situația familială a acesteia. A fost dusă în prima încăpere din dreapta, în jurul orei 16:00 – 17:00, unde a determinat-o să întrețină relații sexuale normale. Minora afirmă că polițistul Bulai i-ar fi cerut să întrețină și relații sexuale orale, însă fata a refuzat, moment în care acesta a devenit extrem de violent. Ca urmare, au fost identificați martori care susțin aceste date, câtă vreme au participat la cheful organizat la Postul de Poliție Ștefan cel Mare.

Gunoiul “surselor judiciare”

Adian Bulai încearcă să inducă ideea că la mijloc nu a fost vorba de un viol, ci de un act sexual cu minor, lăsând să se înțeleagă că între el și victimă ar fi fost vorba de o poveste de dragoste. De altfel, sursele judiciare din Călărași, care au încercat să acopere acest nou scandal din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Călărași, au afirmat că între cei doi ar fi fost vorba de o poveste de dragoste veche de cel puțin 1 an. Conform surselor citate, cu un an în urmă, minora, care atunci avea 15 ani, a început o aventură cu un poliţist în vârstă de 30 de ani. “Deşi era căsătorit, bărbatul cu 15 ani mai mare s-ar fi îndrăgostit nebuneşte de puştoaică şi ar fi început să-şi rişte atât căsnicia, cât şi libertatea, având în vedere vârsta amantei sale. Pentru că minora nu locuieşte singură, iar pe bărbat îl aştepta acasă soţia, acesta a început să organizeze întâlnirile amoroase la serviciu. Ba mai mult, la un moment dat, acesta a şi demisionat din sistem, tocmai pentru a putea să continuie relaţia, în contextul în care se temea că statutul de poliţist ar putea să-i creeze probleme, având în vedere vârsta fetei”. Aceasta este declarația mincinoasă făcută de “sursele judiciare” care încearcă să acopere scandalurile care se țin lanț în cadrul IPJ Călărași, de când în fruntea acestei instituții se află cms șef. Marian Iorga.

b1

Când a demisionat Bulai

Nu s-a pus niciodată problema ca Adrian Bulai să demisioneze “din sistem”. A făcut acest lucru după ce minora abuzată sexual, Mirela Stoica, a depus plângere și după ce datele au fost preluate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi. “Săptămâna trecută am primit un raport din partea Primăriei Comunei Ştefan cel Mare, prin care era făcută o sesizare de către o minoră împotriva şefului de post din localitate. Minora susţinea cum că ar fi fost violată undeva prin luna ianuarie, de Bobotează. Am citit raportul şi am chemat de urgenţă specialiştii din cadrul DGASPC care se aflau în instituţie la acel moment. Având în vedere că fetiţa era din comunitate am considerat că este bine să dăm de urgenţă la Poliţie. Le punem specialiştii noştri la dispoziţie, oricum ei s-au mobilizat şi urmează să meargă pe teren. Noi am făcut plângerea la Poliţie pentru a verifica acuzaţiile aduse poliţistului”, este declarația dată de Doinița Nicolae, șefa acestei instituții. IPJ Călărași nici măcar nu știa de plângerea respectivă, cu atât mai puțin că posturile locale de poliție sunt transformate în locuri de chefuit și de făcut sex cu minore. Adrian Bulai a fost silit să-și dea demisia din sistem, imediat după ce DGASPC Călărași a semnalat această situație absolut scandaloasă. Ni se spune că, în caz contrar, acesta ar fi urmat să fie prezentat cu mandat de arestare preventivă, acuzația urmând să fie de viol sau de act sexual cu minor.

Tratamente diferite

Noul Cod Penal prevede următoarea pedeapsă pentru infracțiunea de act sexual cu minor: raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor comisă de un major cu un minor cu vârsta între 13 şi 18 ani, când majorul a abuzat de autoritatea ori influenţa sa asupra victimei, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi. În schimb, IPJ Călărași, printr-un comunicat remis presei, informează că a dispus reținerea unui bărbat, din comuna Spanțov, acesta fiind acuzat de loviri și alte violențe. “A fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, cu propunerea de arestare preventivă”, a înștiințat Biroul de presă al IPJ Călărași, în condițiile în care astfel de infracțiuni sunt pedepsite inclusiv cu amendă. Un alt cetățean, domiciliat pe raza orașului Budești, a fost, totodată, reținut pentru 24 de ore, cu precizarea că urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, dintr-un motiv absolut hilar: a avut o discuție mai aprinsă și a proferat injurii și amenințări. În schimb, polițistul Adrian Bulai, iubitor de chefuri făcute în fața postului de poliție și amator de sex cu minore, tot în postul de poliție, este liber.

Scandaluri devenite uzuale

La fel de liberi sunt și ceilalți doi polițiști care au întreținut raporturi sexuale orale cu o minoră fugită din Centrul de Plasament Perișoru. Este vorba de polițiștii Adrian Șerban și Marian Dimitriu. Tot liber este și polițistul Daniel Stoica, șef de post pe raza localității Chiselet, acesta ucigându-l, cu intenție, pe Cristian Păun, un tânăr de 22 de ani din comuna Mănăstirea. Prin abuz, șefii IPJ Călărași, la acel moment, au dat publicității un comunicat de presă mincinos. Scandalurile din IPJ, pe mandatul cms. șef Marian Iorga, au devenit ceva uzual.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp