BREAKING NEWS

Halucinant: Spitalul din Călărași este condus de un absolvent de x și 0 – Planul de management depus de acesta este copiat!

image_pdfimage_print

La Spitalul Județean de Urgență Călărași s-a declanșat procedura pentru ocuparea postului de manager persoană fizică. Acesta se derulează în două etape: 1. etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, care a avut loc pe data de 12.02.2018, etapa fiind una eliminatorie, 2. etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management, care se va desfășura în cursul zilei de 27.02.2018.

Absolvent al fabricii de diplome

Un singur candidat a fost înregistrat până la data de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, acesta fiind actualul manager interimar, Valentin Emanoil, fiind declarat admis. Membrii comisiei de concurs, care au semnat rezultatul verificării dosarului de înscriere, sunt: Emil Mușat – președinte al Consiliului de Administrație; Cristian Giurcă – membru CA, Camelia Truică – membru CA. Secretar de comisie figurează Carmen Șerban. Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă, printre altele: k) proiectul de management realizat de candidat; l) declarație pe propria răspundere a candidatului că proiectul de management este conceput și realizat integral de candidat. Valentin Emanoil se semnează cu titulatura de economist. Între anii 2004 – 2007, a absolvit celebra Universitate Spiru Haret, specialitatea finanțe-bănci. În anul 2004, anul în care actualul manager s-a înscris într-o formă de învățământ superior, specialitatea finanțe bănci, din cadrul Universității Spiru Haret, era autorizată să funcționeze provizoroiu, atât la cursurile de zi cât și în cadrul formei de învățământ la distanță, conform HG 1609/2004. Universitatea Spiru Haret este recunoscută drept o fabrică de diplome. În baza licenței pe care a obținut-o la universitatea x și 0, Valentin Emanoil obține și o diplomă de master. Condiția obligatorie pentru participarea la concursul de manager persoană-fizică în cadrul Spitalului Județean de Urgență Călărași, conform pct. b), este ca aspiranții să fie absolvenți ai unei instituții de învățământ superior medical, economico-financiar sau juridic. Această condiție este îndeplinită de Valentin Emanoil, ca economist, după ce a absolvit Universitatea x și 0.

Emanoil s-a inspirat din proiectul lui Zidaru

Valentin Emanoil a depus, deja, Proiectul de management al Spitalului Județean de Urgență Călărași, denumit Managementul calității serviciilor medicale. Are 22 de pagini și este copiat, atât ca structură cât și în majoritatea elementelor de fond, după proiectul lui Bogdan Zidaru, denumit Plan de management privind eficientizarea managementului calității serviciilor medicale la Spitalul Județean de Urgență Călărași. Bogdan Zidaru și-a elaborat lucrarea în cursul anului 2017. Așa arată, ca formă, planul de management depus, în cursul anului 2017, de Bogdan Zidaru, un bucureștean, absolvent al altei celebre universități, Româno-Americană, secția informatică. La Călărași, conform datelor publice, acesta a fost adus să participe pentru ocuparea postului de manager, prin intervenția numitei Simona Vlădică, la momentul în care soțul acesteia, Laurențiu Belușică, nu mai ocupa postul de director medical, la Spitalul Județean de Urgență Călărași.

Tot ca formă, vă prezentăm și cum arată ceea ce Valentin Emanoil afirmă că este lucrarea lui și în baza acesteia vrea să ocupe postul de manager:

Bogdan Zidarul, în planul său de management, la punctul 3) – Identificarea problemelor critice, vine cu următoarele date:

La fel de inspirat, absolventul de x și o Valentin Emanoil încearcă și el o identificare a problemelor critice din cadrul Spitalului Județean de Urgență Călărași:

Mai jos, vă prezentăm, alternativ, pasaje din lucrarea lui Bogdan Zidaru, depusă la jumătatea anului 2017, la momentul la care s-a organizat concurs pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Județean de Urgență Călărași, și pasaje din lucrarea lui Valentin Emanoil, depusă în cursul acestei luni, în baza căreia vrea să fie numit manager al spitalului călărășean.

Bogdan Zidaru:

Valeriu Emanoil:

Bogdan Zidaru:

Valentin Emanoil:

Bogdan Zidaru:

Valentin Emanoil:

 

Cam în aceeași manieră se derulează întreaga lucrare a lui Valentin Emanoil, copiată, în parte, în conținut, copiată total în formă. Am avut o discuție cu actualul președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Călărași, Emil Mușat, una umană, iar concluzia acceptată a fost următoarea: să ne ferească Dumnezeu să ajungem în situația ca absolvenți de x și 0 să nu se mai intituleze economiști, pe baza unei licențe obținute la prestigioasa Universitate Spiru Haret, ci medici.

Precizare

Valentin Emanoil este omul adus de președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, să salveze Spitalul Județean de Urgență Călărași. Numirea acestuia, ca manager interimar, a fost făcută în cursul lunii iunie 2017. La acel moment, Valentin Emanoil administra o firmă care se ocupa cu producerea de făină pentru patiserii. Firma se numește Agricola SRL Călărași, funcționează din 2001 și a raportat profit, în 15 ani de funcționare, numai în 4 ani. Profiturile raportate au fost infime. În plus, proiectul de management depus, în cursul anului trecut, de Bogdan Zidaru, proiect din care s-a inspirat Valentin Emanoil, a fost respins de comisia de concurs, nota luată de acesta fiind una sub 6.

 

 

 

Arată mai mult

Articole similare

Comentarii

  1. E simplu: omul e sluga lui ILIUTA. ILiUTA ia spagi de milioane de euro iar prostul de manager va merge la parnaie.

  2. .
    Unde sa mai vazut ….pacienti …in conducerea unui spital ….. cat invata un medic ….pana in 89 ei erau directori ….niciodata un …pacient ….nu va intelege problemele unui medic …..externati pacienti-directori ..
    ..

Lasă un răspuns

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp chat