EVENIMENT

Incident șocant: O sportivă, în vârstă de 15 ani, a căzut de la 5 metri înălțime, în timp ce era drogată

Print Friendly, PDF & Email

Se numește Loredana Marin, nu are 15 ani împliniți și este elevă a Liceului Tehnologic Transporturi Auto Călărași. Locuiește în localitatea Roseți și practică boxul de la vârsta de 12 ani. Face parte din lotul național de juniori. Este antrenată de Constantin Bebeșelea.

Drogată cu marijuana

A căzut de la peste 5 metri înălțime, în timp ce încerca să fugă dintr-un spațiu de cazare situat în incinta hotelului Sport, aflat în administrarea Clubului Sportiv Municipal Călărași. S-a întâmplat în noaptea de 24 spre 25 februarie. A ieșit, pe un fel de miniterasă, prin geamul de la baie. Miniterasa, în fapt un acoperiș fals cu lungimea de 60 de centimetri și cu o înclinație de 60 de grade, nu a reușit s-o susțină. Fata s-a prăbușit în gol. Ulterior, în urma examenelor toxicologice efectuate de medicii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Călărași, s-a dovedit că era drogată cu marijuana. A fost transportată, pentru investigații suplimentare, la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni.

A vrut să fugă prin geamul de la baie

Antrenorul acesteia spune că Loredana Marin ar fi ieșit, în acest an, campioană națională la categoria ei, dar ar fi participat și la campionatele europene și mondiale, la această disciplină. “N-o supăra nimeni, la categoria ei.” În incinta sediului administrativ al Clubului Sportiv Municipal Călărași, unde se află și hotelul Sport, sunt cazați, la acest moment, 3 sportivi, o fată și doi băieți. La dormitoare se ajunge pe o scară exterioară. Scara este metalică. “În jurul orei 3:00, am fost sunat de către cel care se ocupa de paza hotelului și m-a chemat că a căzut fata de la geamul de la baie.” Pe Unitatea de Primiri Urgențe, antrenorul Constantin Bebeșelea spune că pugilista era conștientă. “Am căzut de acord cu cei de-acolo să o trimitem la București, la orice spital de urgență din București.”

Cafea, cu prietenul, după ora 24:00

Din datele antrenorului Constantin Bebeșelea, fata urma să se găsească, la o oră extrem de târzie, după miezul nopții, cu prietenul ei. “Ca să bea o cafea.” Loredana Marin era cazată în incinta sediului administrativ al Clubului Sportiv Municipal Călărași motivându-se că tânăra nu putea să facă, zilnic, naveta între comuna Roseți și municipiul Călărași, pentru antrenamente sau pentru a urma cursurile școlare. “Medicii mi-au spus că, minoră fiind, trebuie să meargă cineva s-o însoțească la București.” Minora acuza dureri la genunchi, la coate. Avea excoriații în zona gurii, dar și doi dinți sparți. “Se ridica, mergea, vorbea.” Singură s-a dus până la poarta Clubului Sportiv Municipal Călărași. A fost preluată de prietenul cu care urma să iasă la o cafea, după miezul nopții.

Drogul procurat de la o petrecere

Dormitoarele unde sunt cazați cei patru sportivi se închid, cu cheia, la ora 22. Loredana Marin s-a dus la baie, a escaladat peretele, s-a strecurat prin geamul extrem de îngust. Colega de dormitor a acesteia spune că Loredana Marin a procurat marijuana după ce a participat la o petrecere. Antrenorul Constantin Bebeșelea știe că fata a participat, în urmă cu o lună de zile, la o zi onomastică. “A fumat o țigară gen trabuc. Dar ea, de bună voie, nu a consumat nici o substanță. Nici nu a obligat-o cineva.” Și colega de cameră a Loredanei Marin, a fost testată, ulterior, dar s-a dovedit că aceasta nu a consumat substanțe interzise. Situația Loredanei Marin a fost ascunsă. Conducerea Liceului Tehnologic Transporturi Auto Călărași, unde aceasta este elevă, abia azi a aflat de acest incident șocant.

Comisie de anchetă la nivelul Inspectoratului Școlar

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Călărași, prin Elena Mihăilescu, s-a arătat, de asemenea, surprinsă. “Nu am fost informată, nici la conducerea unității de învățământ, dar nici de la clubul sportiv. Urmează să constituim o comisie de anchetă, pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a produs acest eveniment.”

Arată mai mult

Articole similare

1 Comentariu

  1. In primul rand, in Romania nu exista “iarba” adica ce spuneti acolo “marijuana” exista decat injectabile si alea foarte greu de gasit in Calarasi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp