DOSARE

Fibrilație la PSD: Indignarea lu’ nea Gigi, consilierul din Oltenița care ne promite solemn să rupă picioare de ziarist!

Print Friendly, PDF & Email

Gheorghe Lungu este, la Oltenița, consilier local din partea Partidului Social Democrat. S-a făcut remarcat ca un asiduu cititor de postări de pe site-urile de socializare. Recunoaște că are pagini întregi extrase de pe contul Laurei Suzeanu, jurnalistă locală și oponentă declarată a Partidului Social Democrat și a primarului din Oltenița, fostul pușcăriaș Petre Țone, și el tot membru PSD. În cadrul unei ședințe de consiliu local, Gheorghe Lungu, cunoscut și drept nea Gigi, a propus ca Laura Suzeanu să fie declarată persoana non-grata. A fost contactat de unul dintre șefii călărășeni ai Partidului Social Democrat, Virgil Diaconu, escroc notoriu și secretar general. Așa a crezut el. Iată discuția.

Țone mai acoperit

 

– Alo, da?

– Bună-dimineața domnu’ Lungu!

– Să trăiți!

– Uitați: ce mă bucur că mai sunt la Oltenița oameni ca dumneavoastră! Că mă uitam pe o înregistrare video…

– Așa.

– … Cu o ziaristă, ziarista lu’ pește prăjit, una Laura.

– Da’ de unde le aveți?

– Aa, de la PSD,  sunt Diaconu…

– Aaa, domnu’ Diaconu…

– Am zis: în sfârșit, un om care ia problema și știe ce trebuie să facă!

– Domnu’ Diaconu, această individă… că o primește acolo, în consiliu local…

– Da’ foarte rău ați făcut! Trebuia să-i ziceți că e o curvă, din câte știu eu.

– Știm cu toții, o așteaptă zile negre cu ceilalți consilieri care sunt din alte partide. Pentru că această fată este o pată de la cer la pământ ziaristă. Ce ziaristă, domne, că faci toată Oltenița viermi, îi faci puturoși, îi faci leneși…

– Am văzut. Păi da, d-aia m-am revoltat și eu: cum își permite scărba asta, că nici nu știu cum să-i spun… Dumneavoastră, acolo, la PSD, ce păziți? De ce nu puneți mâna pe ea, s-o luați de păr?

– Vedeți dumneavoastră, asta am zis și eu, ce dracului păzim, ăsta e adevărul! Da, ce dracului păzim, așa este!

– Da’ n-aveți pe nimeni acolo, Țone ăla ce dracu face, că mă enervează de-l sun și pe el, s-o dea pe mâna la țigani, să-i dea două peste bot, domnule!

–  Aproape că el să știți că este exclus, că funcția pe care o are imediat ar sări pe el…

– Așa e, așa e.

–  Că se bagă-n ziaristică. Ar trebui noi, noi toți ceilalți, domnu’ Diaconu, s-o luăm de păr. El trebuie să fie puțin mai acoperit, că vedeți bine…

 

În gura lui Gâdea

 

– Are și ea familie, are copii, ce-i cu ea, ce dracu învârte?

– N-are nimica pe lumea asta. Domnu Diaconu, n-a fost căsătorită, a trăit cu Milescu (fostul primar – n.n.), a fost pe la Cluj, la băutură, au făcut-o ăia curvă pe-acolo…

-Iote, a dracu!

– Nu știm nimic. Nici la ora actuală nu știm dacă e afiliată, nu e afiliată, n-are nimic, la Oltenița n-are nici măcar acreditare, n-are nimic. Domn’le, de ani de zile își bate joc în ultimul hal.

– Am văzut, că m-am uitat pe filmarea aia și m-am uitat și la ea pe sait, acolo, zic ete-a dracu, parașuta dracu, zice ea de aia, de aia.

– Domnule,  țineți cont, o bag în gura Antenei 3, domnule! Că și-a permis să zică, de ăia care au premii internaționale, ăia sunt ziariști? Vai de mama lor! O bag  în gura lor.

– Așa a vorbit?!?! De Gădea de la Antena 3 ?!?! Și-a permis asta?!?!

– Domnule, zice că ăia de la Antena 3 sunt ziariști, vai de mama lor! Păi tu te compari cu ăia care au premii internaționale, făi nenorocito?! O bag în gura lui Gâdea cât de curând!

– Dar bine-i faceți. Dar nu e vorba de asta. Cel mai indicat, eu așa zic, că și la Călărași  avem câțiva ziariști d-ăștia, tot așa, nenororciți, noi îi rezolvăm rapid…

– S-a depășit discuția la sfârșit, atuncea, și nu mai posta cu data de azi…

– Nea Gigi! Nea Gigi, la Călărași, ziariștii ăștia care fac figuri p-aicea, pac, cu cuțitu’, un cap în gură, pac, una-două, imediat îi potolim. Acolo, voi ce păziți?

– Asta și-a bătut joc de noi tot timpul, într-un hal fără de hal, dom’le. Dacă ați văzut ce-a scris când a fost 500 de atestarea… au fost 200 de oameni, nume de marcă, a dat în gura mare și a zis: când am intrat mi-a venit să vărs.

– Adică să vomite?!

– Da, să vomite, da.

 

Consilierii dau limbi

 

– Domnu Lungu, aveți o vârstă, aveți o… sunteți un om responsabil în Oltenița acolo, luați-o, domne, de păr! Dați-i două palme! Cum, se poate?!

– O să vă ținem la curent! Dacă n-o facem de nu mai intră în primărie cât o trăi ea, țineți cont de ce vă spun eu!

– Domnule, ori conducem Oltenița aia ori ce dracu facem!

– Să vedeți ce zice de PSD, de oligarhia lui Ponta…

– Aa, s-a luat și de Ponta?!?!

– Vai de capul meu, Dumnezeule! Am scos după Feisbucu ei, domne, citatele ei, domne. Eu am citit 7 pagini acolo (în ședința de consiliu local – n.n.), numai din citatele ei…

– Ete-a dracu!

– A zis consilierii, în afară de Cercel ăla de la PNL, a zis că consilierii dau limbi, dăm limbi, auzi! Le-am zis, bă colegilor,  noi dăm limbi? Voi unde vă treziți?!

– Deci și eu m-am uitat pe înregistrarea aia și efectiv sunt la fel de indignat ca și dumneavoastră, domnu Gigi. Nu concep ca un ziarist să aibă tupeul ăsta să vorbească despre PSD în halul ăsta!!

– Am materialu’ aicea, numai  cu citatele ei.

– Ascultați-mă! Rezolvați problema acolo, cu fata aia! Făceți-i ceva să nu-i mai aud gura!

– Vă promitem solemn! Am să vă țin la curent, să știți!

 

Om dedicat partidului

 

– Așa, așa. Ia vedeți, că se apropie alegerile, nu vreți să candidați la județ?

– Ha-ha-ha-ha…

– Domne, mie mi-a plăcut atitudinea dumneavoastră. Și îmi place atitudinea asta de om care într-adevăr este dedicat partidului. Noi de astfel de oameni avem nevoie!

– Domnu’ Diaconu, le-am spus-o și la ai mei, dacă era după mine, vă rog să mă credeți, acuma când a fost cu situația aia cu Rarinca, mai târziu acuma cu Ponta, eu, vă spun, scoteam 700 de oameni în oraș, în fața primăriei și măcar că țipam și noi în gura mare!

–  Stați puțin că organizăm acuma miting la Călărași. Vă aștept la Călărași cu mitingu’! Să-l susținem pe Ponta. Păi cum adică, numai Filipescu ăsta să iasă cu 300 de…

– Să venim, 2-3000 de oameni acolo!

– Păi așa facem, așa facem! Și să-l susținem pe Ponta neapărat!

– Sigur că da, domnule, să urlăm și noi la  banditul ăsta și de Iohannis, și de hoții ăștia de la PNL, domnule!

 

Picioare de javră mare

 

– A ajuns țara asta să fie condusă de un neamț! Așa ceva e imposibil!!

– Și noi tacem din gură, domnule, ca nu știu ce! Cel mai mare partid din România, domn’le! Pur și simplu!

– Noi organizăm acuma, la sfârșitul lui iunie, cum organizează și Blaga la București, noi facem în teritoriu. Vreau la Călărași cam 500 de oameni. Să vină să-l susțină pe Ponta că altfel nu se mai poate în țara asta, cu hoții ăștia!

– Nenorociții dracu! Ce-a făcut băiatu ăsta (Ponta – n.n.) în 3 ani de zile, cu guvernu’, nu  a făcut în ultimii 25 de ani.

– Așa e, așa e!

– Spun adevărul!

– Ponta trebuie susținut până la capăt!

– Domnu’ Diaconu, am… că sunt la piață acuma, că am un chioșc aicea…

– A, că mi-ai adus aminte de piață!  Când veniți la Călărași, veniți la partid. Știu că aveți cea mai bună țuică din piață. Să-mi aduceți niște țuică!  – Am o țuică acasă făcută de mine!… Și vă aduc cu plăcere, să știți!

– Așa, așa!

– Bine, domnu Diaconu.

– Bine! Succes! Sănătate multă!

– Să vă dea Dumnezeu sănătate! Îmi pare bine de telefon.

– M-am uitat pe internetu’ ăsta și când am văzut ce-i la voi acolo, am zis, nu se poate, domnule, făceți-i ceva, rupeți-i picioarele!

– O să-i rupem picioarele, o să-i rupem picioarele.

– Așa, rupeți-i picioarele la javra asta!

– Da, javră mare!

– Bine!

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp