BREAKING NEWS

Evenimentul monden al anului: Senatoarea PSD Roxana-Natalia Pațurcă s-a măritat cu primarul liberal al comunei Borcea, Aniel-Theodor Nedelcu

Print Friendly, PDF & Email

Roxana-Natalia Pațurcă, senatoare de Călărași din partea Partidului Social Democrat, s-a căsătorit, azi, cu primarul liberal al comunei Borcea, Aniel-Theodor Nedelcu. Roxana-Natalia Pațurcă împlinește, la data de 6 octombrie, 39 de ani, fiind divorțată de mai mulți ani. Tot divorțat este și primarul comunei Borcea, dar de mai puțin timp.

Cununia civilă a avut loc la sediul Primăriei comunei Borcea. Contactat, Aniel-Theodor Nedelcu ne-a spus că înțelege că  este un moment deosebit și că e normal să trezească interesul presei, dar a ținut să ne precizeze că acesta are un caracter strict privat. Căsătoria dintre cei doi este evenimentul monden al acestui an, la Călărași. Se preconizează ca nunta să se deruleze la toamnă, chiar de ziua de naștere a senatoarei: 6 octombrie. Nu a fost stabilită încă o locație a acesteia. Până să fie aleasă în Senatul României, din partea Partidului Social Democrat, Roxana-Natalia Pațurcă a activat ca profesor de finanțe-contabilitate, la Colegiul Economic din Călărași.

Nașii celor doi proaspăt însurăței vor fi soții Nicoleta și Gabriel Dănuleasa.

Extrem de fericită, Roxana-Natalia Pațurcă ne-a spus că a ținut acest eveniment ascuns fiindcă a dorit să fie o surpriză. “Da, azi ne-am căsătorit”. Primarul comunei Borcea a luat numele soției sale, de-acum chemându-se Aniel-Theodor Nedelcu-Pațurcă. Senatoarea și-a păstrat numele. Este organizată și o petrecere, în cinstea acestui eveniment, la restaurantul Cireșica, din stațiunea Olimp.

La numai 32 de ani, împliniți la alegerile locale din anul 2012, Aniel-Theodor Nedelcu a fost cel mai tânăr primar din județul Călărași. A absolvit două facultăți. Este primar la al doilea mandat, pe care l-a câștigat fără probleme, în 2016, obținând un procent de 82,33 din totalul voturilor exprimate. Până să ocupe scaunul de primar al comunei Borcea, Aniel-Theodor Nedelcu-Pațurcă a fost angajat,prima dată, ca profesor în cadrul Colegiului Național Barbu Știrbei Călărași, unde a predat matematica-informatică, ulterior s-a angajat pe partea logistică, ca inginer-tehnic, în cadrul Serviciului Român de Informații, după care a predat matematică, la liceul tehnologic din comună, unde a predat timp de 6 luni.

Aseară, tot în aceeași locație, s-a derulat o altă petrecere: s-a serbat ziua de naștere a fratelui simpaticei senatoare de Călărași.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp