BREAKING NEWS

Drujbe și pistoale cu glonț, după ce s-au îmbrâncit în parcul Florilor / Video

Print Friendly, PDF & Email

S-au alergat cu pistoalele și cu drujbele, în plin oraș, aseară, în jurul orei 23:00. Clanurile țigănești s-au luat la ceartă, totul degenerând în zona Barieră, din cartierul 2 Cocoși, pe drumul spre FNC.

S-au alergat cu mașinile prin oraș

S-au bătut prima dată la parcul Florilor, din Călărași. S-au luat la bătaie din cauza copiilor. S-au îmbrâncit și, în cele din urmă, unul i-a dat o palmă altuia. Au fost alertate rudele. S-au alergat cu mașinile prin oraș. S-au oprit la bariera din zona 10 nivele – 2 Cocoși. Acolo s-au luat din nou la bătaie. Unul dintre ei a scos un pistol. Un altul a venit cu o drujbă. A încercat s-o folosească. Drujba a fost confiscată. Pistolul a fost azvârlit prin zona stadionului municipal, iar țiganul care a încercat să-l folosească a fugit, lăsând mașina, un Ford Focus, în stradă. Din datele noastre, pistolul era unul cu glonț. Pistolul l-a agitat prin aer, moment în care cei prezenți au luat-o la fugă care-ncotro. În cele din urmă, au intervenit polițiștii. La fața locului au venit și trupe DIAS. Țiganii din cartierul Livada s-au strâns la scandal. S-au adunat 200 de țigani.

Trecere de cale ferată blocată

Trecerea la nivel cu calea ferată a fost blocată de mașini și de mulțimea de țigani. După care scandalul s-a mutat pe bulevarul Nicolae Titulescu, colț cu strada Locomotivei, în dreptul unor tomberoane de gunoi. Au venit echipaje de la mascați, de la jandarmi, dar și trei echipaje de polițiști. Au fost săltați scandalagiii. S-au efectuat audieri. Balamcul care a cuprins municipiul Călărași, de câteva săptămâni, vine pe fondul slăbiciunilor autorităților locale, care tolerează astfel de comportamente, din rațiuni electorale. Nu este zi în care clanurile țigănești să nu blocheze artere de circulație, în calitate de nuntași sau de gură-cască. Până târziu în noapte, se aud urletele maneliștilor chemați la astfel de petreceri. Orașul pare paralizat în fața acestei invazii. Tot seara târziu, sunt folosite dispozitive explozive, tulburând liniștea și ordinea publică. Un astfel de eveniment a avut loc sâmăbătă, 2 iulie, în jurul orei 24:00, pe strada Constructorilor. La Poliția municipală, la acea dată, erau 3 echipaje, formate din polițist și jandarm, pentru tot municipiul Călărași.

Orașul sub asediu

În aceeași zonă, în parcul Constructorilor, o minoră a fost violată de trei țigani. Incidentul s-a petrecut în cursul serii de 23 iunie 2016. Lucrătorii din cadrul Inspectoratului Județean de poliție Călărași sunt depășiți de evenimente. În același parc, al Constructorilor, se afirmă că se consumă, în mod uzual, droguri ușoare sau de risc. Orașul este sub asediu.

Arată mai mult

Articole similare

1 Comentariu

  1. Ne sfideaza cu banii lor castigati la cersit si prostitutie,m-as bucura daca li s-ar interzice sa mai plece afara,pentru ca atunci nu ar mai avea bani si ar sta acolo unde le este locul.,si nu ne-ar mai face de ras in Europa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp