BREAKING NEWS

Călărași: A ars un punct termic transformat în depozit de materiale de construcții – VIDEO

Print Friendly, PDF & Email

Un incendiu a avut loc într-un spațiu aparținând Serviciului Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ Călărași. Acesta a izbucnit în această după-amiază, arzând mai multe materiale de construcții. Spațiul este folosit drept depozit de materiale de construcții, fiind administrat, pe baza unui contrac de închiriere, de firma Novacom Călărași, aparținând numitului Anghel Ion, cunoscut și sub porecla de Împăratul.

Lucrări cu flacără deschisă

Firma deține, tot sub formă de închiriere, o parte din spațiul cunoscut călărășenilor drept Farfuria unde, de asemenea, funcționează tot cu un depozit de materiale de construcții. Incendiul s-a declanșat într-un fost punct termic, situat pe strada Stadionului, fiind necesară atât intervenția echipelor de pompieri, cât și a unor echipaje ale Poliției municipiului Călărași. Nu s-au înregistrat victime. Din primele date, incendiul a izbucnit ca urmare a nerespectării normelor de securitate la incendiu. S-au executat lucrări cu flacără deschisă, adică angajații s-au apucat să sudeze în condițiile în care depozitul era plin de materiale termoizolante, în fapt baxuri de celuloză.

Comportament golănesc

La fața locului, unul dintre cei doi copii ai patronului Anghel Ion, zis și Împăratul, s-a arătat deosebit de irascibil: Plecați de-aici că vă sparg fața. Asta a fost reacția golănească a acestuia. Nu știm dacă e vorba de Anghel Valentin sau de Anghel Ninel. Intervenția operativă a pompierilor călărășeni a dus la evitarea unei tragedii. Punctul termic se află la circa 5 metri de curțile oamenilor, iar un incendiu mai susținut se putea popaga și la gospodăriile cetățenilor din zonă, putându-se provoca adevărate drame. O altă individă, care își făcea de lucru prin zonă, s-a arătat și ea deosebit de afectată: Eu zic să nu scrieți nimic. Nu știm în ce condiții spațiul respectiv era autorizat din punctul de vedere al normelor la securitatea contra incendiilor.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp