ACTUALITATE

Accident: Au ajuns cu căruța într-un canal de irigații și au fost îngropați în lucernă – VIDEO

Print Friendly, PDF & Email

Au fost acoperiți de 3 tone de lucernă, după ce s-au răsturnat cu căruța într-un canal de irigații. Accidentul s-a petrecut pe raza satului Tonea, comuna Modelu, județul Călărași, pe un drum de acces către fermele din zonă.

S-a rupt osia

Două persoane au rămas prinse sub grămada de lucernă. Căruța a ieșit de pe un drum neasfaltat, virând către drumul de acces către fermă, acesta fiind reabilitat. După toate probabilitățile, s-a rupt osia, iar caii s-au speriat și nu au mai putut fi controlați. A fost necesară intervenția unei echipe de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Barbu Știrbei Călărași. Două persoane au fost rănite. Erau conștiente. Se presupune că una are fractură de bazin. Au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Călărași.

O altă căruță răsturnată

La fața locului, s-au deplasat și organe din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Călărași. Cei prinși sub grămada de lucernă și-au apelat un conoscut, cioban, acesta fiind cel care a dat alarma. S-a intervenit prompt cu o mașină din cadrul ISU Călărași și cu o alta aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Călărași .”A încărcat lucerna și s-a blocat pe loc. S-a blocat pe peridoc și caii n-au mai oprit, s-au speriat și au fugit”, ne spune un martor ocular. Tot în cursul zilei de azi, o altă căruță s-a răsturnat, tot în apropiere de municipiul Călărași. Conducătorul atelajului, în schimb, era băut.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp