Acasă | BREAKING NEWS | Achim Irimescu, ministrul Agriculturii, a vizitat județul Călărași, a dormit la cramă și a ajuns la spital

Achim Irimescu, ministrul Agriculturii, a vizitat județul Călărași, a dormit la cramă și a ajuns la spital

image_pdfimage_print

După ce, în cursul zilei de miercuri, 24 august, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a vizitat ferma de vaci cu lapte din satul Floroaica şi ferma vegetală aparținând președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, acesta și-a continuat periplul, în cursul zilei de azi, în județul vecin, Ialomița.

Delegație din Kuweit

IMG_0313

În județul Călărași, Achim Irimescu s-a deplasat împreună cu o delegație a statului Kuweit (denumirea corectă a țării în cauză, variabil este folosit termenul Kuwait), condusă de ministrul Lucrărilor Publice, Agriculturii și Relațiilor cu Parlamentul din această țară, Ali Saleh Al Omair. Alături de ministrul Agriculturii, au participat Iacob Lelior, director general al Agenţiei Naţionale pentru Zootehnie şi Gheorghe Neaţă, director din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, se arată într-un comunicat emis presei de Emil Mușat, nu cunoaștem din ce calitate.

Au dormit la Ostrovit SA

După vizita în județul Călărași, Achim Irimescu a ajuns direct la spitalul din Slobozia, la Unitatea de Primiri Urgențe, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Și omologul său din Kuweit, ministrul Lucrărilor Publice, Agriculturii și Relațiilor cu Parlamentul din această țară, Ali Saleh Al Omair, a fost rănit. Cei doi se aflau pe bancheta din spate a autoturismului implicat în accident. În total, trei persoane au ajuns la spital. Oficialii vor fi transportați la un spital din București. Din datele noastre, delegația a rămas peste noapte la Pensiunea Ostrovit. Tot datele noastre spun că s-a băut pe rupte.

Ultimă oră:

Uluitor: Suspiciune de pestă porcină la o exploatație neautorizată amplasată pe un teren al Consiliului Județean Călărași / Video

Un nou caz de suspiciune de pestă porcină descoperit pe raza municipiului Călărași. Situația este …

Un comentariu

  1. E judetul Constanta. Geografie n-ați făcut la școală???? Ostrov și Ostrovit sunt în C”ța !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Achim Irimescu, ministrul Agriculturii, a vizitat județul Călărași, a dormit la cramă și a ajuns la spital

de Marin BADEA