NEWS ALERT

România Tv: Un jucător de naţională a fost arestat pentru trafic de minori şi proxenetism

Print Friendly, PDF & Email

Un fotbalist care a îmbrăcat tricoul naţionalei a fost arestat preventiv, vineri, pentru trafic de minori, proxenetism şi influenţarea declaraţiilor, anunță postul de televiziune România Tv.

În lotul de tineret

pen3Este vorba de Peniță Petre Ion, are 22 de ani și este legitimat la clubul de fotbal Dunărea Ciocănești. Petre Peniţă a fost în lotul de tineret Under 21 al României, el fiind convocat în 2014, cu ocazia unui trial, pe vremea când evolua la formaţia Înainte Modelu. Prestaţia de la acţiunea de selecţie şi golurile marcate la echipa de club l-au adus în atenţia unor formaţii precum Oţelul Galaţi, FC Braşov şi Gloria Buzău. Petre Peniţă este căsătorit, are un copil născut în urmă cu câteva luni, iar soţia sa este acum însărcinată pentru a doua oară.

A exploatat sexual o minoră

Într-un comunicat remis de Inspectoratul Județean de Poliție Călărași, emis în cursul zilei de joi, 4 februarie, se arată că poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Călăraşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. bănuiesc un bărbat din comuna Dor Mărunt că ar fi racolat, găzduit şi exploatat sexual o minoră. Din cercetări a reieşit că, în perioada 2012 – 2014, bărbatul ar fi racolat o minoră, prin inducerea unei relaţii de prietenie, ar fi cazat-o şi ar fi exploatat-o sexual prin obligare la practicarea prostituţiei, pe raza municipiului Bucureşti şi în Franţa.

A fost arestat preventiv

Peniță Petre Ion este născut la 23 aprilie 1994 și a studiat la Grupul Școlar Alexandru Odobescu, din orașul Lehliu Gară. Din returul campionatului, ar fi urmat să joace pentru formația Avântul Dor Mărunt. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Călărași a admis, în data de 2 februarie, cererea formulată de Parchetul de pe lângă ICCJ – DIICOT – Biroul Teritorial Călăraşi şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Petre Ion Peniţă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 02.02.2016 şi până la 02.03.2016, inclusiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori, proxenetism şi influenţarea declaraţiilor.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp