BREAKING NEWS

România Tv: Marius Prevenda, omul Cămătarilor în zona Dor Mărunt – VIDEO

Print Friendly, PDF & Email

Postul de televiziune România Tv a dezvăluit, în cursul zilei de joi, 26 mai a.c., faptul că, la Dor Mărunt, candidatul pentru funcția de primar al acestei localități, Marius Prevenda, este omul interlopilor Nuțu și Sile Cămătaru. Marius Prevenda candidează din partea Partidului Social Democrat.

Ferma de la Ivănești

Acesta a fost, inițial, șef peste o fermă, aparținând fostei Intreprinderi Agricole de Stat Ivănești, cunoscută drept Ferma 4. IAS Ivănești se află, la acest moment, sub controlul omului de afaceri Ioan Niculae, patronul firmei Interagro. De altfel, Marius Prevenda este angajatul acestuia. Ferma 4 a fost achiziționată, printr-un birou de executare silită, și plimbată, în acte, pe numele unor țigani. De la Primăria Dragoș Vodă, șeful taxelor locale dezvăluie întreaga afacere: ferma a ajuns pe mâna interlopilor bucureșteni, prin intermediul lui Ionuț Balint, fiul lui Nuțu Cămătaru. “La momentul la care s-a derulat tranzacția, acesta nu avea 18 ani. Prevenda fiind salariat la Interagro, nu putea să cumpere, că-l dădea Ioan Niculae afară”.

Comportament agresiv

Pe perioada în care ferma a fost deținută de interlopi, ferma a fost administrată în fapt de Marius Prevenda, omul din zonă al clanului Nuțu și Sile Cămătaru, după cum precizează șeful compartimentului de taxe și impozite din cadrul Primăriei Dragoș Vodă. “Acolo puteai să faci de toate, nici dracu nu știa.” Accesul la locația care a fost deținută de interlopii Nuțu și Sile Cămătaru este unul extrem de dificil. Marius Prevenda a refuzat să vorbească despre legăturile lui cu interlopii din București. În schimb, pe toată durata documentării în zonă, Marius Prevenda a avut un comportament extrem de agresiv, urmărind autoturismul ziariștilor care au efectuat documentarea. Nu a vrut să spună cum s-a descurcat ca administrator peste o fermă deținută de Nuțu Cămătaru. A fost necesară, în cele din urmă, intervenția unor achipaje ale Inspectoratului Județean de Poliție Călărași.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp