BREAKING NEWS

Actualizat: Lehliu-Gară: Crimă urmată de miting pentru închiderea clubului Ibiza / Video

Print Friendly, PDF & Email

Miting la Lehliu-Gară, în fața primăriei din localitate, în această după amiază, când zeci de protestatari au cerut închiderea clubului de fițe Ibiza după ce, în cursul nopții de sâmbătă, 21 noiembrie, aici a avut loc o crimă înfiorătoare.

Înjunghiat de șapte ori

coroTotul s-a derulat cu repeziciune, începând cu ora 11:40, scrie site-ul tuca.ro, când Ionuț Coroian a mers în clubul respectiv, cu fotbaliștii de la echipa Victoria Lehliu-Gară, pentru a urmări meciul din campionatul Spaniei, Real Madrid – CF Barcelona. „În urmă unui scandal, tânărul care nu avea frică de nimic şi de nimeni, a ieşit în faţa localului, unde a fost înjunghiat. Nu înainte de a-l tăia pe față pe unul dintre atacatorii săi. Şapte lovituri de cuţit – patru în zona posteriorului, una în zona pieptului, alta la gât şi încă una la cap – i-au fost aplicate, cu o cruzime greu de explicat, în prezenţa a 15 persoane”.  Au fost trei indivizi din satul Săpunări, aflat la câţiva kilometri de locul faptei.

A mai trăit doar 6 minute

Coroian a fost închis pentru tentativă de omor, afirmă site-ul tuca.ro. În schimb, Coroian suferise două condamnări. Primă a fost de 3 luni, pentru loviri și alte violențe, în dosarul nr. 842/249/2010, care s-a aflat pe rolul Judecătoriei Lehliu-Gară, sentință rămasă definitivă prin nerecuzare, la data de 23.10.2012.   Sentința a fost cu sespendarea condiționată a executării pedepsei. Alături de acesta, în același dosar au mai fost condamnați: Chiru Vasilică, Borbaș Ionel, Ștefan Alexandru, Cei patru l-au bătut pe numitul Ivancea Dan. Într-un alt dosar, tot pe rolul Judecătoriei Lehliu Gară, Ionel Coroian a fost condamnat alături de complicele Petrache Andrei Steluță, la 3 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. La 6.11.2012, sentința emisă de Judecătoria Lehliu Gară a rămas definitivă prin respingerea recursului judecat de Curtea de Apel București. Dosarul poartă numărul  1902/249/2011. După eliberare, a activat ca fotbalist la mai multe cluburi, din eșaloanele inferioare, de pe raza județului. A jucat pentru echipa Rapid Răzvani, din Liga a 5-a. Era cunoscut ca activând în cercuri interlope. De la apelarea sistemului unic de urgență 112, a mai trăit doar 6 minute, spun martorii oculari, echipajul SMURD care a sosit la fața locului limitându-se doar la a constata decesul. Situația familială a lui Ionuț Coroian este una extrem de grea. Despre acest eveniment, Inspectoratul Județean de Poliție Călărași nu a remis, până la această oră, nici un fel de date.

Bodyguarzii nu au intervenit

Crima s-a petrecut de față cu mai mulți martori, la aceasta asistând pasivi și cei angajați să asigure ordinea, în clubul Ibiza. Clubul aparține unor investitori de pe raza orașului Fundulea. Cei trei criminali au fost  prezentați, în cursul zilei de 23 noiembrie a.c., de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă. În dosarul nr. 1966/116/2015, pe rolul Tribunalului Călărași, a fost admisă cererea procurorilor. Cei trei atacatori, Tudor L. Ionuţ-Mircea, Tudor L. Florian-Leon-Lucian și Milea C. Samuel, au primit mandate de arestare pentru comiterea infracțiunii de omor.

Arată mai mult

Articole similare

Comentarii

 1. 1) nu a fost arestat pentru tentativa de omor, a fost arestat pentru furturii si scandalurile pe care el lea savarsit inainte.
  2) nu a fost inmormantat pe banii primariei, familia( unchii si nepotii) au contribuit la inmormantare acestuia.
  3) din cate am aflat, de la medicii care au efectuat autopsia, au fost folosite 4 cutite deci nu au fost doar 3 atacatori.

  Inainte de a dezinforma cititorii cu articole nefondate va rog sa verificatii sursele de 2 ori si dupa accea sa publicatii articolul

 2. De unde mortii ma-sii stii tu ca au fost 4 cutite? De unde dracu’ stii tu ca au fost mai multi atacatori? De unde stii tu ca ala a fost arestat pentru furt cand sunt dovezi care arata ca el a injunghiat un politist? Informeaza-te mai bine ca ai niste surse incredibil de proaste! Au fost mai multi atacatori? Da, ma, a fost o armata intreaga, dupa mintea ta de om cretin. Toata lumea isi da cu parerea fara sa aiba habar de nimic din ce s-a intamplat acolo… Oameni idioti, lipsiti de viata sociala!

 3. Daniela… Ma intreb daca tu ai fost acolo ca sa incepi sa devii fustrata….. 😉 Mai bine ai tace si ti-ai vede de oala ta… 🙂 3 – 4 – 5 idioti nu prea mai conteaza numarul lor acum.. ci conteaza ca au fost niste lasi… 🙂 sa tabari cel putin 3 insi cu cutitele pe 1 singur..e bine.. asta da smecher … ca tot le iei apararea acelor idioti. pentru informatia ta da au fost cel putin 4 si vreo 28 de lovituri de cutit asa ca mai taci si dute in alta parte sa faci pe interesanta.

 4. Bai M, au fost 7 lovituri de cuțit și au fost aplicate de un singur om! Nu de toti 3… Nu mai exagerați atât ca nu aveți habar de nimic din ce s-a întâmplat acolo! Crede-ma ca știu ce vorbesc.

 5. Daca erati pusi in situatia celui condamnat la aceasta ora si anume a inculpatului Tudor Ionut cum ati fi procedat?! Cum reactionati voi atunci cand unu ca acest individ care si a cerut moartea ar veni la voi cu un cutit? puneti va in situatie si ganditi limpede. Acest Coroian a dorit moartea celuilalt doar ca Dumnezeu l-a iubit mai mult pe Ionut. Din cauza decedatului sufera acum toata lumea. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi a aparat barbatul si ca a fst asa si nu invers. Nu va mai dati cu parerea daca nu stiti exact cum s a intamplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WhatsApp WhatsApp

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker