NEWS ALERT

Handbaliștii călărășeni nu au fost implicați în accidentul rutier produs aseară, în apropiere de Râmnicu Sărat

Print Friendly, PDF & Email

Ni se confirmă faptul că microbuzul echipei de handbal Dunărea Călărași nu a fost implicat în vreun accident rutier, în cursul serii. La acest moment, sportivii călărășeni sunt toți cazați la Hotel Călărași, aparținând omului de afaceri Ion Dumitru.

Presa buzoiană a afirmat că handbaliștii sunt de la Călărași

E adevărat, presa buzoiană a relatat că, în cursul zilei de duminică, în jurul orei 22:30, s-a produs un accident deosebit de grav, pe drumul european E85, la ieșirea din Râmnicu Sărat spre Focșani. S-a făcut afirmația că microbuzul ar fi aparținut echipei de handbal Dunărea Călărași, iar consecințele catastrofei ar fi fost următoarele: 3 morți și 11 răniți. “Se pare că în urma impactului, până la această oră, deja sunt consemnați 3 morți! La nivelul județului s-a pus în aplicare “planul Roșu de intervenție”. Răniții sunt transportați la Râmnic, Buzău și în Vrancea. Majoritatea răniților au rămas minute bune încarcerați, echipele ISU lucrând și la miezul nopții pentru degajare. Se pare că microbuzul cu victime aparține echipei de handbal “Dunărea Călărași”.

Și posturile tv au relatat același lucru

Tot o relatare identică este făcută și de postul de televiziune România Tv. Trei persoane au murit şi cel puţin 11 au fost rănite, după ce un autotren încărcat cu cherestea s-a răsturnat, duminică noapte, peste un microbuz de transport persoane pe DN 2 E 85, la ieşire din Râmnicu Sărat spre Focşani, mai multe persoane fiind încarcerate, afirmă sursa citată. “Din primele informaţii furnizate de către poliţişti, din motive care nu au fost încă stabilite, un autotren plin cu cherestea s-a răsturnat peste un microbuz de transport persoane, pe DN 2 E 85, în urma accidentului trei persoane pierzându-şi viaţa şi alte cel puţin 11 fiind rănit. Conform presei locale, microbuzul aparţinea echipei de handbal Dunărea Călăraşi”.

Tragedia rutieră chiar a avut loc

În schimb, tragedia rutieră chiar a avut loc, în aceasta fiind implicată echipa de handbal CSU Târgoviște. Trei jucători au murit. Handbaliștii călărășeni au avut meci, în cursul serii de ieri, la Focșani, oraș traversat de drumul european E85, de aici confuzia că în accident ar fi fost implicat microbuzul cu echipa Dunărea Călărași. Și handbaliștii din Târgoviște se întorceau pe același traseu, aceștia disputând un meci, tot în cursul zilei de ieri, cu echipa CS Vicov Bucovina.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp