NEWS ALERT

Accident: S-au alergat cu mașinile chiar în curtea Liceului Tehnologic, din Dragalina – VIDEO

Print Friendly, PDF & Email

Urmărire pe strazile din satul Dragalina, avându-i ca protagoniști pe membrii unor grupări de interlopi. Două autoturisme, marca Opel Vectra și Nubira, au pornit într-o cursă nebună, aceasta având consecințe deosebite: un copil de 10 ani a fost rănit extrem de grav, fiind transportat, la București, cu ajutorul unui elicopter SMURD.

Nu s-au înregistrat răniți în rândul elevilor

La mijloc a fost vorba de o șicanare în trafic între membrii grupărilor de interlopi, conducătorul autoturismului Nubira încercând să fugă chiar prin curtea Liceului Tehnologic „Duiliu Zamfirescu”, din localitate. A intrat într-un stâlp din beton.  S-a întâmplat la amiaza zilei de 20 noiembrie. La volan se afla un tânăr de 18 ani. Nu posedă permis de conducere. Poarta instituției de învățământ, la momentul incidentului, era larg deschisă. În acel timp venea și microbuzul școlar, aflat în administrarea Primăriei Dragalina. Martorii afirmă că a fost un adevărat noroc că cele două autoturisme nu au acroșat microbuzul, plin cu elevi. În autoturismul Nubira, condus de tânărul de 18 ani, se afla, ca pasager, și copilul de 10 ani. Mașina a fost făcută praf. Copilul a fost rănit extrem de grav. Perimetrul a fost asigurat de agenții din cadrul Secției de Poliție Dragalina. Se aștepta venirea echipelor de criminaliști, de la IPJ Călărași. Nimeni din cadrul Liceului Tehnologic „Duiliu Zamfirescu” nu a putut să ne spună cum au pătruns cele două autotursime în curte. Prof. dr. Constantin Tudor era la curent cu incidentul. Nu s-au înregistrat răniți în rândul elevilor. Tânărul de 18 ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Călărași, pentru prelevarea de probe biologice. Din primele date, starea acestuia este bună. Se derulează activități pentru stabilirea cu exactitate a faptelor și a celor responsabili de producerea incidentului. Minorul, în vârstă de 10 ani, a ajuns la Spitalul Bagdasar-Arseni, suferind, în această seară, o intervenție pe creier. părinții acestuia se află plecați în străinătate.

Arată mai mult

Articole similare

Comentarii

  1. De unde știi dumneata ca sunt interlopi? Oameni ca dumneavoastră strica viitorul și viata altor oameni. Să va fie rușine ca faceți niște reportaje de tot râsul. App domnule, de ce te adresezi oamenilor fără formulă de politețe, vi se pare ca aveți vreun privilegiu și noi nu știm? Doi copii care i le.au cumpărat părinții, ca așa se face la Dragalina, s.au jucat în comună și profitând ca poartă liceului este deschisă s.au gândit” să se dea și ei mari” celor din liceu…atata tot… Mutați.va în Dragalina și veți avea ce scrie… Cel puțin ați scrie adevăr…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker