EVENIMENT

Veselie pe pandemie: S-a trezit cu 5 bărbați în dormitor, să o bage în sac și să o ducă la morgă!

Print Friendly, PDF & Email

După ora 21:00, bătrâna Alina Plugaru, din satul Dorobanțu, județul Călărași, s-a trezit cu 5 bărbați, în dormitor. Ne povestește cum erau aceștia echipați: “Erau toți în alb, nu știu cum să vă spun.” Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Știrbei” Călărași recunosc, cu jumătate de gură, că a fost “o intervenție”, în seara zilei de 22 ianuarie, pe raza acestei localități, la domiciliul unei persoane. Nu au dorit să recunoască faptul că intervenția respectivă a fost de un comic aparte.

Bătrâna stătea la televizor, în ultima încăpere a imobilului, folosită pe post de dormitor. Dimineața a constatat pagubele: ușa de la intrare, metalică, nu mai e funcțională. “Mi-au spart ușa. Nu se mai poate repara. Bine, poarta mi-au pus-o, că mi-o scosese și p-aia. Mi-au pus-o la loc. Și, v-am zis, m-am pomenit cu dânșii, peste mine, în casă.”

Se așezase în fața televizorului, în pat. Avea în mână un castron cu mere rase. “Mâncam mere. Și s-a deschis ușa la dormitor și, când am văzut atâția bărbați, am rămas cu gura plină cu fructe. Nu știam ce să mai fac.” Bătrâna ne spune că și cei care au venit să o bage în sac și să o ducă la morgă, crezând-o moartă și infectată cu SarsCov2, au rămas șocați să o vadă vie.

Ulterior, Alina Plugaru, în vârstă de 70 de ani, a ieșit la poartă. Afirmă că toți vecinii erau strânși în stradă, ca la urs. “Mi-a fost tare rușină să văd atâta hărmălaie, la poartă”. În fața casei erau parcate mai multe mașini de intervenție, ale reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Călărași și Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Știrbei” Călărași.

“Au venit, s-au uitat oamenii, au văzut că nu este nimic în neregulă”. Bătrâna este cunoscută cu afecțiuni medicale. Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, alarma falsă a fost dată de paznicul primăriei din localitate. “Dacă mă sunau… Așa, mi-au spart ușa.” Când au pătruns în dormitor și au constatat că bătrâna e vie, s-au speriat.

“Ce faceți, doamnă? Nu apucasem nici să înghit merele, stăteam cu gura căscatată. Au început și dânșii să râdă…”

Nu știe cine-i va repara ușa. Din datele acesteia, cea care a sunat la numărul unic de urgență 112, reclamând că este moartă, în casă, infectată cu Covid 19, ar fi o nepoată. Bătrâna face haz de necaz: “Te mai scoate, dracului, și vinovat… Mă lăsați? Am niște uși, p-aicea, am zis la o prietenă, azi, fă, am s-o tai. Am una de metal și una de lemn. Le tai în două și fac și eu o ușă!”

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp