Acasă | EVENIMENT | Șoc în presa locală călărășeană: A venit Crăciunul, deși suntem în luna martie!

Șoc în presa locală călărășeană: A venit Crăciunul, deși suntem în luna martie!

image_pdfimage_print

Apărut pe piață în urmă cu aproximativ un an de zile, așa-numitul ziar “Realitatea din Călărași” reușește să delecteze cititorii într-un mod nemaivăzut. Ultima ediție a acestei publicații, tipărită în data de vineri, 24 februarie 2017, este uluitoare.

Inginerul î-mi

“Realitatea din Călărași” este o foaie editată de două firme: SC Meșterul Casei SRL și SC Realitatea Info Media SRL Călărași. Firma Meșterul Casei îi are ca acționari pe Jecu Leonida și pe Arvinte Adrian. Firma este înființată în 25.08.2015, figurând cu sediul social în municipiul Călărași, Aleea Tineretului, bloc ANL 1, apartament 29. A fost identificată de inspectorii ITM Călărași cu forță de muncă la negru. Jecu e cunoscut călărășenilor drept președinte al Partidului Alianța Socialistă. Se prezintă drept inginer diplomat, absolvent al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, însă are serioase lacune de ordin gramatical, vizibile și pentru un elev din ciclul primar. E cunoscut drept “Inginerul î-mi” Realitatea Info Media SRL, cealaltă firmă editoare, este înființată la data de 24.08.20176, cu aceiași acționari, Jecu Leonida și Arvinte Adrian. Are sediul social în municipiul Călărași, strada Dorobanți, bloc B27, scara 1, apartament 2.

Succesiune schimbată

Numărul 31 al acestei publicații, Realitatea din Călărași, bate orice record în materie de prostie. Pe prima pagină figurează un anunț emis de Primăria municipiului Călărași, semnat de primarul Daniel Ștefan Drăgulin. Acesta adresează o urare specifică acestor zile de început de primăvară: “Primăvara este anotimpul renașterii, al învierii la viață. Vă doresc o primăvară minunată, plină de dragoste și realizări.” Un anunț asemănător, oarecum neutru, emite și președintele interimar al Organizației județene a Partidului Social Democrat, Cristian Pandea: “Fie ca spiritul acestui anotimp plin de căldură sufletească să vă însoțească pretutindeni și să aveți parte numai de bucurii și împliniri”. În schimb, Roxana Natalia Pațurcă, din calitatea de senator PSD de Călărași, vine cu o urare care ne determină să credem că s-a schimbat succesiunea anotimpurilor: “Vă dorim ca Minunatul Spirit al Crăciunului să vă protejeze și să vă aducă multă lumină și căldură sufletească. Să aveți parte în Noul An numai de bucurii, împlinirea dorințelor și belșug. La mulți ani!”

Alt timp, alte vremuri

Și Dulce Marius Grigore trăiește în alt timp, dacă e să ne luăm după foaia editată de cei doi amețiți, care au pretenția că fac presă, la Călărași, Jecu Leonida și Adrian Arvinte. Dulce a rămas tot în urmă cu un anotimp: “Sărbătorile de iarnă, țesute din farmec și mister, intră cu belșug în casele dumneavoastră. Fie ca ele să vă aducă multă dragoste, armonie și bucuria fiecărei zile! Crăciun fericit și un An Nou plin de realizări”. Urări la fel de stupide sunt adresate, în plină sărbătoare a Mărțișorului, și de către Chiriță Alexandru, care semnează drept consilier local, George Vlase, președinte interimar UNPR Călărași. Și Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, vine cu o urare care ne lasă fără cuvinte: “Fie ca Magia Sărbătorilor să se reverse în inimile și casele dumneavoastră și să aveți parte în Noul An de sănătate și succese, multe bucurii și împliniri alături de cei dragi”.

Prostia ne costă

Cei doi reprezentanți ai acestei maculaturi locale, Jecu Leonida și Arvinte Adrian, pentru asemenea anunțuri stupide, au emis și facturi, încercând să determine anumite instituții publice să le remită anumite sume de bani.

Ultimă oră:

Dragoș Vodă: După ce l-am întrebat câți copii noi sunt veniți la grădiniță, directorul Trică a sunat la șeful de post

3 (trei) este numărul copiilor prezenți, azi, la deschiderea anului școlar, la Grădinița cu Program …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Șoc în presa locală călărășeană: A venit Crăciunul, deși suntem în luna martie!

de Marin BADEA