EVENIMENT

Șoc la Lehliu Gară: S-a sinucis Doru Ivan, fostul viceprimar

Print Friendly, PDF & Email

S-a sinucis, în cursul zilei de ieri, 16 noiembrie, la locuința din satul Răzvani, județul Călărași. Este vorba de Doru Ivan, fost viceprimar PSD, până în toamna anului trecut, la Primăria orașului Lehliu Gară.

Conform datelor obținute de la Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, fapta a fost sesizată în jurul orei 15:50, de o femeie, în vârstă de 52 de ani.

Ioana Maria Ivan

Aceasta este nimeni alta decât soția fostului viceprimar din Lehliu Gară, Ioana Maria Ivan, și ea angajată a primăriei din localitate, pe post de bibliotecară.

„Cu ocazia examinării cadavrului, nu au fost identificate semne sau urme vizibile de violență pe corp. În cauză s-a întocmit dosar penal de moarte suspectă, care se află în instrumentarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași”, se arată în comunicatul remis de IPJ Călărași.

Doru Ivan

Doru Ivan avea 58 de ani. În prezent, era angajat la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, districtul Lehliu.

Soția acestuia nu știe care au fost motivele pentru care Doru Ivan a recurs la un asemenea gest extrem. Nu știe dacă acesta ar fi avut datorii la cămătari sau dacă ar fi avut patima jocurilor de noroc.

„Zvonuri am auzit și eu și nu știu dacă mai pot să stau acasă, așa îmi e frică.”

  • Vă e frică de ei?
  • Da!

Doru Ivan nu a lăsat vreun bilet de adio. „Am vorbit cu el… la 12 și un sfert. Mi-a zis că într-o oră vine la mine la muncă. Mi-a zis că vine la mine, într-o oră. Mai are puțină treabă și vine, în jur de 1 și un sfert vine la mine.”

Ioana Maria Ivan afirmă că, în ultimul timp, Doru Ivan era extrem de abătut. „L-am întrebat dacă are necazuri și a zis că nu.” Bănuiește că Doru Ivan a primit, în ultima vreme, foarte multe mesaje de la cămătari. „Dacă a recurs la gestul ăsta… Că pentru nimicuri, pentru mărunțișuri clar că nu făcea așa ceva. Doar el știe…”

Pe raza orașului Lehliu Gară, conform ultimei declarații de avere, care a fost înregistrată la data de 15.06.2020, Doru Ivan deținea următoarele bunuri: 499 mp teren intravilan, în Lehliu Gară; 484 mp teren intravilan, în Lehliu Gară; 1000 mp teren intravilan, în satul Răzvani; casă în suprafață de 180 mp, în satul Răzvani; autoturism Skoda Octavia, an de fabricație 2009. Nu deținea calitatea de asociat în nici o firmă. Înregistra un credit, luat, prin Cec Bank, în anul 2017, cu termen scadent 2022, în valoare de 7.500 euro.

Din 25.03.2019, era executat silit, prin BEJ Stanciu Iulian, pentru creditul împrumutat, în 2017, de la CEC Bank, valoarea debitului fiind de 75.259,28 lei. La data de 13.02.2020, s-a început executarea silită, într-un alt contract de credit, luat de la Banca Transilvania. Valoarea debitului era de 32.048,44 lei.

Pe unul dintre cei bănuiți că i-ar fi dat bani, cu camătă, nu l-am găsit acasă. Un vecin de-al său ne-a lămurit:

„Nu știu, noi plecăm la muncă, nu e nimeni acasă”, ne spune unul dintre vecini. „De unde, dracu, să aive ăsta bani? Ă? De unde? Are și copii mulți, are și… Nu zic, mamă, că e sărăcie, că noi nu știm, Ce, toți avea bani ăștia de la primărie, are, are și el pământ, nu am crezut că el lua bani cu camătă când el dădea la toți câte 50 de lei.”

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WhatsApp WhatsApp

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker