EVENIMENT

Scandalos: Directoare agresată de preot, în fața școlii / Video

Print Friendly, PDF & Email

Incident scandalos în fața unei școli din Călărași, anunță postul de televiziune România Tv. În imaginile filmate de un profesor se vede cum directoarea școlii, aflată la volanul mașinii parcate, este lovită de profesorul de religie. Victima refuză să comenteze altercația în vreme ce agresorul neagă tot. Inspectoratul Școlar Județean anchetează incidentul.

Imaginile șocante au fost filmate în fața Școlii nr 10 din Călărași. Cel care lovește este preotul Alin Butoi, profesor de religie, iar victima e nimeni alta decât directoarea școlii.

Deranjată de interesul jurnaliștilor, Otilia Mărgărit a închis telefonul imediat ce a fost contactată.

  • Bună ziua! Doamna Otilia, spuneți-mi și mie, vă rog, ce avea preotul Butoi de vă lovea în halul ăla? Ce s-a-ntâmplat de fapt?

La scurt timp după incident directoarea iese din mașină și intră pe poarta școlii.

Deși imaginile scandaloase sunt o probă evidentă, agresorul neagă absolut tot.

  • Nu a fost nicio bătaie acolo. Chiar deloc.
  • Dar ce a fost?
  • Au fost niște proiecte în care am fost implicați cu școala și i-am explicat că nu s-a putut ține de termene, erau niște copii care trebuiau ajutați și din păcate nu și-a ținut… Și aveam un dosar în mână cu proiectele respective.
  • Și a trebuit să-i dați sfânta bătaie pentru că nu s-a ținut de termene?
  • Nu a fost nicio bătaie.

În municipiul Călărași, este de notorietate faptul că între cei doi ar fi vorba și de o relație amoroasă.

„Nu există o plângere în sensul acesta, la poliție. Nu există un certificat medico-legal. Nu există absolut nimic în sensul acesta”, s-a justificat Alin Butoi.

Conform primelor date, Inspectoratul Județean de Poliție Călărași a deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe.

E ciudat cum Inspectoratul Școlar al județului Călărași promovează, pe posturi de conducere, indivizi cu o moralitate cel puțin îndoielnică. Ambii amorezi ocupă, la această dată, posturi de directori în cadrul onor școli călărășene.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WhatsApp WhatsApp

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker