EVENIMENT

„Regele Termopanelor” din Călărași, Vasile PVC, și-a bătut nevasta numai în cap / A vrut să o arunce de la etaj

Print Friendly, PDF & Email

Deține, pe raza municipiului Călărași, firma La Vasile PVC, specializată în fabricarea articolelor din material plastic pentru construcții, adică realizarea tâmplăriei din PVC, după cum apare în descrierea acesteia. Sediul firmei se află pe Prel. Sloboziei, nr. 13 bis. Pentru anul 2022, a raportat o cifră de afaceri de 12.254.847 lei, cu un profit net declarat de 1.240.653 lei, având un număr mediu de 37 de angajați.

Vasile Tănase, în vârstă de 56 de ani, domiciliat în Călărași, strada Sulfinei, nr. 82 A, este patronul firmei. Este căsătorit cu Maria Tănase, născută în orașul Iargara, raionul Leova, din Republica Moldova. Au împreună 2 copii minori. Maria are 38 de ani.

Maria Tănase a ajuns, azi, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Călărași, după ce a reușit să fugă efectiv din casă, conform declarațiilor vecinilor. Au intervenit angajații de la Serviciul de Ambulanță al Județului Călărași. S-a întâmplat în jurul orei 11:00, când vecinii s-au îngrozit de strigătele femeii.

„Țipa pe geamuri, acolo, să vină poliția. Era sus în camerele alea și țipa d-acolo: vecină, nu mă lăsa, nu mă lăsa! Cheamă poliția, sună la 112! Nu pot să cobor d-acolo! Nu știu ce s-a-ntâmplat la ei, era închisă acolo. Eram la pâine și o auzeam d-acolo.”

„Am auzit gălăgie, acum vreo oră, o oră și ceva. A venit salvarea, a luat-o, e la spital. Este bătută rău. El nu e beat, nu bea. Treaz-nemâncat. Nu l-am văzut niciodată băut.”

Nimeni nu știe cum a reușit femeia să iasă pe poartă, la venirea mașinilor de prim-ajutor.

„A ieșit pe poartă, a sărit gardul, nu știu. Au venit și polițiștii, dar n-au reușit să intre în casă. Poarta e încuiată, nu pot intra fără mandat.”

E prima dată când, în zonă, are loc un asemenea incident.

„A bătut-o rău de tot. A vrut s-o arunce pe geam. A sunat lumea la poliție.”

Maria Tănase se află, și la acest moment, la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Călărași. Din primele date, „Regele Termopanelor” din Călărași, Vasile Tănase, a bătut-o numai în cap.

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a venit cu precizări referitoare la acest eveniment.

„La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 11:07,, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu se aud strigăte de ajutor. Din primele verificări, a reieșit faptul că în jurul orei 11:00, o femeie, de 37 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost lovită în zona capului și îmbrâncită de către soțul său, de 56 de ani. Polițiștii au întocmit formular de evaluare a riscului, în urma căruia a reieșit risc pentru viață, integritate corporală sau libertatea persoanei, însă femeia s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu. Persoana vătămată a fost transportată ulterior la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. „

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker