EVENIMENT

Polițist călărășean prins beat la volan, după ce asupra lui s-au tras 12 focuri de armă / Video

Print Friendly, PDF & Email

bogoRadu Bogdan Bogoslov este numele polițistului călărășean, prins cu focuri de armă, pe raza județului Vâlcea, după ce nu a oprit la semnalele oamenilor legii. Este angajat al Serviciului Poliției Rutiere Călărași.

S-a sunat la 112

În vârstă de 23 de ani, a fost prins de colegii lui din Vâlcea în timp ce ieșise cu mașina la plimbare, cu toate ca era în stare de ebrietate. Oamenii legii au reușit să îl oprească după o urmărire periculoasă, anunță postul de televiziune Pro Tv. Au fost nevoiți sa tragă și 12 focuri de armă, dar, în cele din urmă, l-au încătușat. Radu Bogdan Bogoslov s-a urcat la volan, cu toate ca era amețit bine de aburii alcoolului. Câțiva șoferi l-au văzut conducând haotic prin Râmnicu Vâlcea și au sunat la 112. A urmat apoi o cursă ca în filme, pe o distanță de aproximativ zece kilometri, pe străzile orașului. Radu Bogdan Bogoslov este subinspector în cadrul IPJ Călărași.

Circ cu oamenii legii

Polițistul călărășean a refuzat să sufle în etilotest și a fost condus la Spitalul Judeţean Râmnicu Vâlcea, unde i s-au recoltat probe de sânge. “După primirea rezultatului se va stabili daca fapta este sau nu şi infracţiune şi s-ar putea alege însă cu dosar penal şi nu e exclus să fie anchetat de superiori. Deocamdată, a fost amendat pentru că a refuzat să oprească la semnalul agenţilor şi pentru că mergea pe contrasens”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu. Ofiţerul a fost lăsat în libertate, fiindu-i reţinut permisul de conducere. Poliţiştii vâlceni vor stabili, în cursul acestei zile, dacă se impune şi luarea unei alte măsuri preventive.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp