EVENIMENT

Două victime: Adjunctul șefului de post din Independența a făcut praf o căruță, cu mașina din dotare / Video

Print Friendly, PDF & Email

accidAccident teribil pe drumul județean 307A, între localitățile Vlad Țepeș și Nicolae Bălcescu, sat aparținând comunei Alexandru Odobescu. Aflat la volanul autoturismului de serviciu, un polițist a spulberat un atelaj hipo, din primele date nesemnalizat.

Doi răniți grav

La volanul mașinii aparținând Inspectoratului Județean de Poliție Călărași se afla polițistul Traian Bucșa, angajat al Secției Rurale nr. 6 Grădiștea, la Postul de Poliție Independența. În căruță, se aflau două persoane, un bărbat și o femeie. Se întorceau de la Vlad Țepeș, de la cazanul de țuică. Atelajul hipo era plin cu recipiente cu țuică. Căruța a fost făcută praf. Persoanele aflate în căruță au fost făcute și ele una cu pământul. La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție. Accidentul a avut loc în jurul orei 19:00. Bărbatul, Toader Ion, acuza mai multe fracturi. Era lovit grav la cap. Nu părea conștient. Femeia, urcată într-un autoturism de intervenție al Serviciului Județean de Ambulanță Călărași, se afla într-o stare și mai gravă.

Protagoniști principali

Țuica a fost împrăștiată pe asfalt. Atelajul hipo era tras de un cal, aflat în agonie. Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului. Polițistul Traian Bucșa a suferit răni minore, la nas. Căruța a fost aruncată într-un șanț de la marginea drumului. La fel și ocupanții acesteia. Mașina din dotarea polițistului era oprită perpendicular pe axul drumului. Era lovită în partea dreaptă. Din primele date, femeia are puține șanse de supraviețuire. Până la acest moment, nu se reușise identificarea acesteia. Accidentul vine pe un fond de exacerbare a evenimentelor care au ca principali protagoniști polițiști călărășeni. Doi dintre ei, cu câteva zile în urmă, au fost acuzați că au vrut să abuzeze sexual două prostituate. Un alt polițist, de la Serviciul Poliției Rutiere Călărași, a fost prins conducând cu o alcoolemie de 1,75 la mie, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, după ce asupra acestuia s-au tras 12 focuri.

Lung istoric

La Călărași, faptele ciudate în care sunt angrenați polițiștii au un lung istoric. Alți doi angajați ai Inspectoratului Județean de Poliție Călărași sunt deja în pușcărie după ce, în timpul serviciului, au violat o minoră dintr-un centru de plasament. Marian Antohi, un alt polițist din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Călărași, a fost trimis la pușcărie după ce a provocat un carambol, în centrul municipiului Călărași, după care a fugit de la locul accidentului. Un alt polițist, Daniel Stoica, la acel moment șef de post în comuna Chiselet, a ucis un tânăr, în vârstă de 22 de ani, în urmă cu mai bine de 1 an, tot cu autoturismul din dotarea Inspectoratului Județean de Poliție Călărași. Un alt polițist, ajutor de șef de post în comuna Ștefan cel Mare, întreținea raporturi sexuale cu o minoră în vârstă de 15 ani, chiar în sediul instituției. Pe acest fond de dezechilibrare totală a situației din cadrul IPJ Călărași, a venit și moartea polițistului Marian Popescu, șef de post în comuna Mitreni, după ce, pe fondul consumului de alcool și în urma unor testări psihologice de mântuială, și-a tras un glonț în cap, cu arma din dotare.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp