EVENIMENT

Noapte de coșmar, la Fundulea: I-a tăiat gâtul farmacistei!

Print Friendly, PDF & Email

O crimă înfiorătoare a avut loc, în această dimineață, în partea de vest a orașului Fundulea, cunoscută drept Crângul. Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, cu probleme psihice grave, și-a atacat mătușa și unchiul, cu un cuțit. Mătușa, farmacistă în localitate, a sfârșit cu gâtul tăiat, în vreme ce unchiul acestuia a fost transportat, de urgență, la spital, cu multiple plăgi înjunghiate.

Colege în stare de șoc

Verișoara acestuia a fost cea care a sunat la numărul unic de urgență. Femeia ucisa se numește Ana Chirculescu, în vârstă de 51 de ani, de loc din Tămădău. Pe nepot, familia Chirculescu îl avea în grijă. Nepotul, în vârstă de 26 de ani, locuia în satul Plumbuita însă, datorită afecțiunilor de ordin psihic, a fost luat sub îngrijire de familia farmacistei. Ana Chirculescu era angajată la farmacia Sfânta Elena, aflată chiar în piața orașului. Este de ținută de cei pe care locuitorii din Fundulea îl cunosc drept Costel Poloboc. Azi, la primele ore, după aflarea veștii uciderii Anei Chirculescu, colegele acesteia erau în stare de șoc. Nimeni nu a dorit să facă nici un fel de declarație. La cea de-a doua farmacie din oraș, deschisă de lanțul Catena, situația era aceeași.

Nepotul-ucigaș era în depresie

Atacul criminal a avut loc la locuința familiei Chirculescu, pe strada Sulfinei. “Nu vrem s-apărem nicăieri. S-a-ntâmplat și punct. Adică să nu fim nevoiți s-o luăm razna”, a fost reacția fiicei farmacistei. Familia Chirculescu este recent venită în Crângurile. Și-au ridicat o casă, însă de-abia de anul trecut s-a mutat în ea. “Sunt recent mutați, îi știm doar din vedere”, ne spune un vecin. “O aducea patronul de la farmacie, alde Poloboc. Ieri chiar am văzut-o, trecea cu fata ei pe stradă. Cred că n-a fost de serviciu. Cam nimeni nu cred că știe mare lucru despre ei”. Ni se spune că nepotul ucigaș a fost adus din satul Plumbuita. “Era în depresie și l-au adus să aibă grijă de el. Este băiatul sorei acesteia, din câte am înțeles, din ce vorbeau vecinele”.

Loc de casă de la fratele Nadiei

Toți vecinii se declară terifiați de veste. “Eu am fost șocat. M-am dus să iau laptele la băiat, azi. Când am venit, era strada plină de mașini, poliție. Am întrebat o femeie: ce s-a-ntâmplat? Păi i-a tăiat gâtul! Doamne-ferește!” Același lucru aflăm și de la ceilalți vecini: “De-abia sunt sosiți ei acolo. Acum am auzit, când au venit mașinile. Și-am ieșit să văd ce-i cu mașinile acolo. Eu, dacă nu-i cunosc personal, doar ce-i vedeam trecând. Bună-ziua și-atât!” Familia Chirculescu a cumpărat locul de casă, în Crângurile, în urmă cu câțiva ani, de la un frate al unei bătrâne. Localnicii o strigă Nadia. Nu a fost de găsit. “Ei sunt proveniți acum, recent. Nu știu ce e cu nepotul ăla al ei. I-o fi murit maică-sa, taică-su, l-a luat ea de l-a crescut. Trecea pe stradă pe-aici, mereu, cu fata, cu bărba-su și cu băiatul ăla care a omorât-o.”

Dus la expertiză psihiatrică

În cursul zilei de azi, tânărul a fost dus la București, pentru expertizare psihiatrică. “Am auzit câinele lătrând, dar n-am ieșit. poliția a venit azi-noapte, de l-a luat pe bărbatul lui moarta. Că l-a-njunghiat în spate, la umăr și la mână. A venit salvarea și l-a luat. S-a întâmplat aseară, dar n-am ieșit. S-a auzit țipând: salvați-mă, salvați-mă!” Tot vecinii spun că i-au auzit, aseară, pe cei din familia farmacistei discutând despre o posibilă internare a tânărului într-un centru psihiatric. “Vorbeau aseară. Cred că era în criză. Și i-a spus să strângă cuțitele. I-a spus fetei, să i-a cuțitele și toate de pe masă. Că o mai fi avut cu el necazuri. La farmacie, eu din vara asta am văzut-o.” Aceeași vecini afirmă că nepotul era văzut, deseori, cărând sticle cu alcool.

O altă crimă șocantă, la Belciugatele

Se derulează, în continuare, cercetări pentru comiterea infracțiunilor de omor și tentativă de omor, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași. Tânărul era cunoscut drept consumator de droguri. Acest eveniment s-a produs la numai câteva zile după ce, în localitatea vecină, Belciugatele, o bătrână, în vârstă de 92 de ani, a fost găsit goală și plină de sânge, sub o pătură, moartă. Criminalul din Belciugatele a fost prins în cursul acestei zile.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp