EXCLUSIV

Municipiul Călărași: Dublă sinucidere, de Sărbători

Print Friendly, PDF & Email

A fost găsit spânzurat, în apropierea restaurantului Podul 4, din municipiul Călărași, în cursul zilei de ieri, 2 ianuarie.

Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 27 de ani. Tânărul, Victor Șerban, Viki, pentru prieteni, conform primelor indicii, fusese dat dispărut încă din noaptea de Revelion. Era cunoscut drept un temperament liniștit.

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost sesizat în cursul zilei de ieri, trupul tânărului fiind găsit la ora 11:20. Nu au fost identificate semne sau urme vizibile de violență, pe trupul acestuia, cu excepția șanțului de spânzurare. Trupul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Călărași, în vederea stabilirii cauzei decesului. Totodată, în cauză s-a deschis dosar.

Victor Șerban locuia, împreună cu tatăl său, pe strada Constructorului, din municipiul Călărași. Fratele acestuia, Nicolae Șerban, a făcut public decesul acestuia. „Din păcate, fratele meu nu mai este printre noi. Diseară o sa îi fim alături să îl veghem pentru ultima oara, la capelă, la Școala 11, pentru cine l-a cunoscut și vrea sa îi fie alături.”

Nu se cunosc motivele pentru care tânărul Victor Șerban a recurs la un asemenea gest extrem.

Tot în cursul zilei de ieri, 2 ianuarie, polițiștii au fost sesizați că un bărbat, în vârstă de 52 de ani, a fost găsit spânzurat, în locuința sa, de pe strada Cornișei, din municipiul Călărași.

Iulian Neagu, de loc din comuna Dorobanțu, județul Călărași, era angajat al firmei Ecoaqua SA. Nu era cunoscut drept consumator de băuturi alcoolice.

Din primele date, acesta a recurs la un asemenea gest ca urmare a situației familiale dificile, acesta locuind împreună cu soția și cu soacra, ultima fiind grav bolnavă, oarbă, necesitând îngrijire permanentă.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp