EVENIMENT

Belciugatele: Viceprimar bătut şi alergat cu scaunul, la serviciu. Scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere ale primăriei / Video

image_pdfimage_print

Viceprimarul din Belciugatele a fost lovit cu pumnul şi alergat cu scaunul, la serviciu. El susţine că agresorul e nemulțumit că nu mai primește lucrări pe bani publici. Scandalul a fost filmat de camerele de supraveghere ale primăriei, iar România TV a realizat un material exclusiv.

Eram  la birou, iar el a venit, era destul de nervos. La un moment dat a ridicat scaunul să-mi dea în cap, se vede în filmare. A ieșit afară, iar afară a-nceput din nou să înjure. Lovitura de la el am primit-o când eram lângă. Acest individ a avut niște lucrări date de primărie cu școala, cu deszăpezirea, unde nu și-a făcut treaba! Încearcă prin tot felul de variante să mai obțină ceva sau răzbunare!“, a spus viceprimarul Gabriel Gurlui, pentru România TV. În ciuda imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, agresorul susține că e o victimă a incidentului, el fiind de fapt victima.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp chat