EVENIMENT

Accident: După ce au fost în pelerinaj la Arsenie Boca, mai mulți pensionari din PSD s-au speriat teribil, după ce microbuzul în care se aflau s-a făcut praf

Print Friendly, PDF & Email

Se întorceau dintr-o excursie la Mănăstirea Prislop, unde este îngropat duhovnicul Arsenie Boca, dar s-au poticnit, în urma unei coliziuni violente, la intrarea în municipiul Râmnicu-Vâlcea, circulația fiind oprită mai multe ore, pe Drumul Național 7. O mașină a intrat într-o depășire în sensul giratoriu de la intrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea și s-a ciocnit frontal cu microbuzul care transporta 16 persoane la bord. Două persoane au fost rănite.

Excursioniștii care au fost la mormântul celui considerat părintele Ardealului și care se presupune că ar face minuni chiar și după moarte, sunt membri ai Organizației de Pensionari din cadrul Partidului Social Democrat Călărași. “Toți sunt în București, acum, au fost duși cu un autocar, au fost preluați din Râmnicu Vâlcea”, ne spune președinta acestei organizații, Virginia Gaiță. Din grup mai făceau parte Tudorița Anghel, Adrian Anghelenici, numărul pensionarilor călărășeni din cadrul PSD fiind de 8. Excursia a fost inițiată de o învățătoare, Partidul Social Democrat nefiind implicat în organizarea acestei deplasări. Impactul a fost violent. La fața locului au venit 4 mașini SMURD. Despre incident, liderii locali ai acestei formațiuni politice nu aveau habar, deși acesta a avut loc cu 3 ore în urmă. Autoturismul care a provocat accidentul este marca Hyundai. Din primele date, microbuzul implicat în accident, înregistrat pe Călărași, aparține unei persoane fizice și face astfel de curse ocazionale. Contactată, una dintre participante, Tudorița Anghel, a afirmat că încă este extrem de speriată. Afirmă că a fost lovită în partea dreaptă, dar că a refuzat să fie dusă la spital.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp