EVENIMENT

Zile de post: Dascălul de la Vărăști a violat o bătrână de 67 de ani / Video

Print Friendly, PDF & Email

O bătrână, în vârstă de 67 de ani, Matei Elena, s-a trezit cu trei tineri, peste ea, în casă. S-a întâmplat în ziua de 21 martie, în jurul orei 20:00. Bătrâna locuiește în satul Ciocănești. A fost violată de fiecare în parte.

A încercat să violeze o tânără cu handicap

Unul dintre cei trei violatori este dascălul Alexandru Anghel, din satul Smârdanu, comuna Ciocănești. Anul trecut, în data de 27 ianuarie, a fost arestat după ce, în prealabil, a intrat în casă, peste o bătrână în vârstă de 91 de ani. Beat-turtă, a încercat să-i violeze nepoata, aflată într-o odaie alăturată. Nepoata are 23 de ani și este încadrată în gradul II de handicap, fiind diagnosticată cu o afecțiune psihică. Alexandru Anghel a fost dascăl la biserica din Smârdanu, însă a fost gonit de preot după ce a fost prins furând banii din cutia milei. Ulterior, s-a aciuat la biserica din satul Vărăști, la preotul Cătălin Mihai Vintilă, tot ca dascăl. A fost trimis în judecată, pentru tentativă de viol, la data de 16.02.2018, în stare de arest preventiv. La data de 4.04.2018, instanța de apel, Tribunalul Călărași, a respins contestația acestuia privind legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 166/P/16.02.2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, Alexandru Anghel fiind trimis în judecată, în stare de arest, pentru săvârşirea unei tentative la infracţiunea de viol, precum şi a infracţiunii de violare de domiciliu.

Mărturia femeii violate de dascălul din Vărăști

Ionela Elena Panait este tânăra care s-a trezit cu dascălul în casă, gol-pușcă. Bunica acesteia, Eufrosina Panait, care a decedat între timp, a fost cea care i-a sărit în ajutor: “A dus-o tocmai în patul ăsta. Eu m-am sculat uite-așa,  și am strigat: Ionelo, unde ești, mamaie? Ea țipa în casă, aicea. A dezbrăcat-o și el era în fundul gol, cu pantalonii jos. Și când am intrat… Ce cauți, mă, aicișea? El s-a ascuns după scaun. Ieși, mă afară! A plecat și iar a venit înapoi și a zbierat la ușe.” Dascălul Alexandru Anghel a fost eliberat din arest în cursul lunii iunie 2018. A ajuns tot la biserica din Vărăști, acesta ținându-i isonul preotului Cătălin Mihai Vintilă, cântând cu acesta inclusiv la slujba de Bobotează din acest an.

Peste Elena Matei a intrat în jurul orei 20:00. S-a dezbrăcat complet. “Mirosea a băutură… El a rămas, nici una, nici două, a tăbărât pe mine. Eu mă duc în dormitor, nu știu ce vream să iau, eram cu spatele spre pat și el m-a trântit pe pat și a zis să mă ia pe la spate. El, dacă a vrut să mi-o introducă înăuntru, pe la spate, eu m-am opus… Eu eram în genunchi și m-a luat pe la spate. M-a forțat să mă violeze. Eu am început să-l resping. El a început, că, ce, mă, nu îmi dai și mie voie? Că am venit să te iau de soție!”

Violatorii au fugit cu roaba

Dascălul Alexandru Anghel are 27 de ani și se prezintă drept cântăreț bisericesc la Parohia Vărăști din cadrul Protoieriei Călărași. Peste bătrâna din Ciocănești nu a venit singur, ci alături de alți doi indivizi, Mirel Dinu și Lucian Dinu, frați, tot din Ciocănești. După ce au violat-o pe bătrână, pe rând, normal și anal, i-au spart geamurile și i-au furat mai multe lucruri, printre care o roabă, o sapă, o cazma, o oală și un bidon. Au căutat prin frigider și prin bucătărie. Au furat și 3 pungi cu orez și o cutie cu condimente. Peste 20 ouă, aflate în bucătărie, au turnat conținutul unui borcan, unde se afla gem de căpșuni, apoi le-au spart. “Au stat în picioare. S-a uitat la mine și la ăla. Primul a fost Alexandru. Ăla a venit, m-a trântit în pat, cu capul pe pernă, mi-a introdus-o înăuntru, m-a întors cu spatele, mi-a introdus-o și-n fund. Am început să mă vait, am început să țip… Aoleo, mama mea, mai bine mor, mai bine mor. Nimica… Ălălalt micu, când ăsta era pe mine, vine și el aicea, cu ea scoasă. Fă, zice, ia-mi-o și mie oral! Și era cu ea scoasă. Dar eu, fără să mă uit la penisul lui, i-am pus mâna așa pe ea și i-am strâns-o și i-am făcut și-așa! Și el, atunci, mi-a pocnit un pumn aici, pe urmă două palme aici… După ce m-a bătut, a început să mă scuipe.”

A aflat și preotul Vintilă de noua ispravă a dascălului

Au umblat și prin congelator, unde au dat peste o punguliță cu carne. Până să vină la Elena Matei, aceștia au băut la bar, la Lulu, în sat. La biserica din Vărăști, preotul Cătălin Mihai Vintilă a aflat de noua ispravă a dascălului: “Nu pot să mă exprim în acest caz. Nu cunosc detaliile, nu știu nimic.” Neagă că l-ar fi apropiat după ce dascălul fusese deja trimis în judecată pentru tentativă de viol: “El era la fel ca toți ceilalți oameni, participa la slujbă și… Ceea ce se vede a fost doar în ziua de Bobotează.” Cei trei violatori, Alexandru Anghel, Mirel Dinu și Lucian Dinu, au fost prezentați, în cursul zilei de vineri, 22 martie, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, completul de drepturi și libertăți, din cadrul Judecătoriei Călărași, acceptând propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp